Ea este fiica lui Liviu Dragnea, Alexandra. Are 22 de ani, are iubit şi adoră accesoriile de lux şi maşinile sumpe FOTO

Liviu Dragnea nu mai are nevoie de nicio prezentarea. Liderul celui mai puternic partid din Romania este un politician influent, puternic si notoriu, declaratiile sale pe orice tema fiind difuzate de dimineata pana seara la posturile tv de stiri.

13 ian. 2017, 12:38

Ei bine, dincolo de barbatul care joaca dur pe scena politica, Dragnea este un tata care ar face orice pentru fiica lui, scrie wowbiz.ro. Mostenitoarea politicianului, Alexandra (22 ani), este o tanara care a stat departe de localurile mondene, nu a fost implicata in scandaluri si a avut intotdeauna rezultate bune la invatatura, la BAC obtinand media 9,78.

Citeşte şi Iohannis: Îmi păstrez punctul de vedere că salariile demnitarilor trebuie să fie mari, dar aici Parlamentul decide

Alexandra este studenta la Facultatea de Limbi Straine, avand de mica o inclinatie catre acest domeniu, iar in timpul liber calatoreste prin tara, merge la cinematograf, la teatru sau la concertele iubitului ei, Alex Mataev, un artist cu potential care s-a afirmat la un concurs de talente.

Cei doi indragostiti formeaza un cuplu de patru ani si sunt nedespartiti, indragostitii iesind foarte rar separat, fiecare cu prietenii lui. Frumoasa Alexandra s-a obisnuit cu statutul de iubita de trubadur si are mare grija sa nu-l eclipseze pe partenerul ei de viata in fata camerelor, cand il insoteste pe solist la evenimente mondene tanara facand tot posibilul sa ocoleasca lumina reflectoarelor.

Citeşte şi Liviu Dragnea, ironie la adresa lui Iohannis: Îl cheamă pe premier să vadă dacă a fost la meditaţii şi a învăţat

In ceea ce priveste vestimentatia protagonistei noastre, trebuie sa mentionam ca domnisoara Dragnea este adepta unui stil discret, casual, dar accesoriile pe care le poarta sunt invariabil de la branduri celebre. Altfel, este o femeie naturala si se machiaza foarte rar pentru ca are un ten superb si trasaturi care nu au nevoie de farduri.