EDU.RO SUBIECTE SIMULARE BAC 2018. Vezi cum arată subiectele la CHIMIE, BIOLOGIE, GEOGRAFIE, FIZICĂ, INFORMATICĂ şi SOCIO-UMANE

EDU.RO SUBIECTE SIMULARE BAC 2018, SUBIECTE CHIMIE, SUBIECTE BIOLOGIE, SUBIECTE GEOGRAFIE, SUBIECTE FIZICĂ, SUBIECTE INFORMATICĂ, SUBIECTE SOCIO-UMANE (ECONOMIE, FILOSOFIE, LOGICĂ, PSIHOLOGIE, SOCIOLOGIE). Emoţii mari pentru elevii de clasa a XII-a. Joi se dă proba la alegere a profilului şi specializării. Ei au de ales una din cele 10 materii.

22 mart. 2018, 06:02
EDU.RO SUBIECTE SIMULARE BAC 2018. Vezi cum arată subiectele la CHIMIE, BIOLOGIE, GEOGRAFIE, FIZICĂ, INFORMATICĂ şi SOCIO-UMANE

EDU.RO SUBIECTE SIMULARE BAC 2018. Elevii de clasa a XII-a susţin, joi, proba la alegere a profilului şi specializării, la una din 10 materii: Geografie, Biologie, Chimie, Fizică, Informatică, Sociologie, Psihologie, Economie, Logică sau Filosofie. Accesul candidaţilor în săli este permis pe baza actului de identitate, cel mai târziu cu 30 de minute înainte de începerea probei (între orele 08.00 – 08.30).

MODELE SUBIECTE SIMULARE BAC 2018, potrivit EDU.RO

Se interzice candidaţilor să pătrundă în sală cu orice fel de lucrări: manuale, dicţionare, notiţe, însemnări etc., care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, precum şi cu orice mijloc electronic de calcul sau de comunicare. Nerespectarea dispoziţiilor referitoare la introducerea de materiale interzise în sala de examen duce la eliminarea din examen a candidatului, de către preşedintele comisiei de examen, indiferent dacă materialele interzise au fost folosite sau nu, şi, după caz, la sancţionarea asistenţilor.

Subiectele rezolvate pe ciornă sau pe foaia cu subiectele fotocopiate NU se iau în considerare.

În timpul desfăşurării probelor scrise candidaţii NU comunică în niciun fel între ei sau cu exteriorul.

Eventualele fraude sau tentative de fraudă determină ELIMINAREA candidatului din examen.

Rezultatele vor fi comunicate vineri, 30 martie. Notele înregistrate vor fi analizate la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ prin discuţii individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, şedinţe cu părinţii, precum şi la nivelul consiliului profesoral în vederea adoptării unor măsuri adecvate fiecărei situaţii în parte, scopul fiind îmbunătăţirea performanţelor şcolare.

Notele obţinute nu se contestă şi nu se trec în catalog. Totuşi, în situaţiile excepţionale în care sunt elevi care doresc consemnarea notelor în catalog, aceştia vor depune o cerere scrisă în acest sens.