Elena Băsescu a fost jefuită de 20.000 de euro. Hoţul a intrat de TREI ORI în locuinţa sa. VIDEO

Apartamentul Elenei Băsescu a fost spart de trei ori, în perioada 2-3 august, de paznicul complexului rezidenţial în care locuieşte. Hoţul a sustras obiecte de lux în valoare de 20.000 de euro.

28 aug. 2015, 12:11
Elena Băsescu a fost jefuită de 20.000 de euro. Hoţul a intrat de TREI ORI în locuinţa sa. VIDEO

Apartamentul Elenei Băsescu, situat în sectorul 1 al Capitalei, a fost jefuit în nenumărate rânduri de paznicul complexului rezidenţial în care fiica fostului preşedintelui locuieşte cu soţul său şi cei doi copii, potrivit România TV.

Agentul de pază a intrat în casa mezinei familiei Băsescu când aceasta se afla în vacanţă. El a profitat de faptul că EBA nu a încuiat uşa şi a intrat de trei ori pentru a fura articole vestimentare şi alte obiecte de lux. Prejudiciul adus fiicei celei mici a fostului preşedinte este de 20.000 de euro.

Elena Băsescu a depus plângere şi a fost audiată la Poliţia Sectorului 1.

Bărbatul bănuit de comiterea infracţiunii a fost audiat, iar în locuinţa sa au avut loc percheziţii. Oamenii legii au găsit o parte din obiectele Elenei Băsescu la domiciliul agentului de pază. Potrivit România TV, hoţul a apucat să vândă câteva dintre lucrurile furate.

VEZI ŞI Primele imagini cu nepotul lui Traian Băsescu