Elena Udrea, naşă de BOTEZ. Traian Băsescu, invitat special VIDEO

Elena Udrea și Traian Băsescu au reluat cumetriile. Fosta blondă de la Cotroceni este nașă de botez, sâmbătă, pentru copilul unui fost PDL-ist.

12 mart. 2016, 16:19
Elena Udrea, naşă de BOTEZ. Traian Băsescu, invitat special VIDEO

Elena Udrea l-a botezat pe cel de-al doilea copil al lui Adrian Gurzău, fost democrat-liberal, acum înscris în PMP și candidatul Partidului Mișcarea Populară pentru Primăria Cluj-Napoca. La botez au venit și fostul președinte Traian Băsescu împreună cu soția sa, Maria Băsescu.

Elena Udrea a spus, sâmbătă, la ieșirea din biserică, după ce l-a botezat pe băiețelul lui Adrian Gurzău, că i-a adus finului său hăinuțe și jucării.

„A plâns… Ştişi cum se spune, va cânta când va fi mare! M-am pregătit pentru momentul acesta, că are vreo nouă kilograme, dar m-a mai ajutat fina să-l pot ţine în braţe. Le urez la mulţi ani tuturor, fericere, părinţilor, şi domnului preşedinte (n.r. – Traian Băsescu), care a fost aici”, a spus Elena Udrea.

”L-am botezat şi pe George, fratele lui Tudor Adrian, şi le-am spus părinţilor că ar trebui să mai facă unul, pentru că încă nu am învăţat toţi paşii, ne-am cam încurcat. E adevarat, a plâns puţin. A ieşit un botez frumos şi acum este un copil deja creştinat şi sunt convinsă că va fi un copil fericit, cu credinţă în Dumnezeu şi că părinţii vor avea grijă să aibă o viaţă liniştită şi împlinită. Îi dorim fericire şi lui, şi frăţiorului, şi finilor, părinţilor şi bunicilor şi domnului preşedinte, doamnei Maria, care a fost aici, şi tuturor celor care au fost alături de noi”, a spus Udrea, după botez.