Traian Băsescu, Elena Udrea şi Emil Boc, la un restaurant din Centrul Vechi al Capitalei VIDEO

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Traian Băsescu, Elena Udrea şi Emil Boc au pus ţara la cale la un restaurant din Centrul Vechi al Capitalei. O fotografie care îi înfăţişează pe cei trei alături de alţi reprezentanţi ai PMP la masă, în restaurant, a fost postată, duminică, pe contul de Facebook al Elenei Udrea.

26 oct. 2014, 13:39
Traian Băsescu, Elena Udrea şi Emil Boc, la un restaurant din Centrul Vechi al Capitalei VIDEO

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Cu o săptămână înainte de primul tur al alegerilor prezidenţiale, Traian Băsescu, Elena Udrea, Emil Boc şi alţi membri ai PMP au fost prezenţi la „Festivalul de arte martiale”, organizat, duminică, in sala de sport a Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti.

După eveniment, aceştia s-au întâlnit într-un cadru mai puţin oficial într-un restaurant cu specific românescu, din centrul vechi al Capitalei. Nu este prima dată, în această campanie, când Traian Băsescu şi Elena Udrea mută prima scenă a politicii la berărie.

„Dupa Festivalul de arte martiale, am ajuns in Centrul Vechi, cu echipa de sustinatori”, a scris Elena Udrea pe pagina sa de Facebook.

Traian Băsescu a anunţat recent că, după încheierea mandatului de la Cotroceni, se va înscrie în PMP, confirmând astfel declaraţiile făcute cu o zi în urmă de Elena Udrea.

„Doamna Udrea m-a întrebat, după ce a a avut această întrebare în conferinţe de presă şi în emisiuni, ce poate să spună despre intenţiile mele de-a doua zi după ce îmi termin mandatul. Voi deveni membru PMP. Intenţia este să construiesc un partid nou”, a declarat Traian Băsescu,  înaintea plecării la Consiliul European. 

Preşedintele a arătat că în PMP ar trebui aduşi oameni noi pentru că „în mod gratuit, s-a pricopsit cu câţiva parlamentari chemaţi în instanţă”. „Un partid nou trebuie construit cu oameni noi astfel încât în 2016 românii să aibă o alternativă curată”, a spus Băsescu.