Elev bătut cu pumnii şi picioarele de trei mame, o ambulanţă a fost chemată de urgenţă VIDEO

Un elev al unei şcoli din municipiul Constanţa a fost bătut chiar pe holul unităţii de trei femei, mamele unor colegi. Acestea l-au lovit cu pumnii în cap şi în zona feţei, incidentul fiind filmat. Directoarea şcolii spune că femeile veniseră să depună reclamaţii legate de comportamentul băiatului respectiv, iar o comisie va verifica incidentul.

31 ian. 2018, 07:15

O mamă disperată de ceea ce i s-a întâmplat copilului ei la școală a pus pe Facebook o filmare în care se pot observa imagini violente surprinse la Școala Gimnazială Nr. 28 „Dan Barbilian” din Constanța. Copilul său este bătut cu bestialitate de trei mame, după cum precizează cea care a pus filmarea.

Probabil că acțiunea se întâmplă într-o pauză, ceilalți elevi asistând îngroziți la întreaga scenă. În imagini se poate vedea cum copilul este pus lângă zidul holului și lovit cu pumnii și picioarele de femeile nervoase.

Pe pagina de Facebook s-au format două tabere. O parte din părinţi acuză comportamentul celor trei mame şi spun că violenţa nu este nicio soluţie. Alţii spun însă că mamele bătăuşe sunt în realitate nişte mame disperate pentru că băiatul respectiv le bate, ameninţă, terorizează copiii de luni de zile. Se pare că băiatul este un copil problemă care a rămas repetent de două ori. 

„Acest copil, care nici nu-mi vine sa-i spun copil, este un criminal. A batut groaznic si a chinuit copiii de la scoala gimnazială Dan Barbilian timp de 6 luni, de la începutul anului şcolar. I-a chinuit şi pus la pămînt amenitandu-i sa nu spuna nimic părintilor deoarece ii va omori. A încercat sa sărute băieti pe gura, acest criminal fiind repetent de doua ori ii la rand”, spune un parinte pe Facebook. 

„A bătut 2 copii de clasa a V-a, timp de 6 luni non-stop. A abuzat toata scoala, profesorii si dirigintii si doamna director nu au luat nicio masura, atunci a intervenit familia deoarece copiilor le este frica sa mearga la cursuri. Individul pe numele Mustafa!!! Va rog distribuiti mai departe ca sa putem scapa de acesti sireni infecti din aceasta tara. Baga copiii in baie si ii sechestra, ii lovea cu capul de calorifer. Unul a fost sugrumuat de fata cu dirigintele si nu s-au luat masuri!!„, mai spune părintele.

Vezi şi: Elev bătut în curtea liceului de cinci adolescenţi de la altă şcoală. Poliţia a deschis dosar penal

Directoarea şcolii, Doina David, a declarat pentru News.ro, că cele trei femei au venit pe data de 30 ianuarie la unitatea de învăţământ să depună o reclamaţie legată tocmai de comportamentul băiatului respectiv.

„Mamele respective au depus reclamaţii la secretariatul şcolii şi nu au aşteptat să luăm măsurile corespunzătoare, au considerat că îşi pot face dreptate singure. Dezaprobăm acest tip de comportament, ne delimităm de el”, a afirmat Doina David.

Ea a mai spus că elevul respectiv are 14 ani şi este în clasa a V-a, iar cele trei femei sunt mame ale colegilor de clasă ai băiatului lovit.

La faţa locului a fost chemată şi o ambulanţă care i-a acordat îngrijiri medicale băiatului, acesta suferind răni în zona feţei.

Doina David a menţionat că scandalul respectiv a fost aplanat de profesoara de sport, ulterior ajungând acolo şi gardianul, cele trei femei fiind evacuate din unitatea de învăţământ.

„La nivelul şcolii s-au constituit comisiile pentru cercetarea situaţiei de ieri, comisia de disciplină a primit sarcină să cerceteze acest aspect, aşteptăm rezultatele”, a mai declarat directoarea unităţii de învăţământ.

De asemenea, şi poliţiştii au fost sesizaţi de acest incident şi au început cercetările în acest caz pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.