eMAG face angajări. Iată posturile

RomaniaTV.net vă prezintă oferta de muncă disponibilă la eMAG în această perioadă, precum şi aşteptările angajatorilor de la candidaţi. 

RomaniaTV.net
02 nov. 2017, 07:13
eMAG face angajări. Iată posturile

Oferta de muncă disponibilă la eMAG

eMAG angajează pe postul de consultant vânzări. Candidatul potrivit pentru acest post e student în an terminal sau absolvent de studii superioare, are bune abilităţi de comunicare, cunoştinţe tehnice despre produse IT, experienţă în vânzări, cunoştinţe de engleză. E, de asemenea, proactiv, sociabil, orientat către rezolvarea problemelor şi către clienţi. 

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

eMAG angajează pe postul de casier. Candidatul potrivit pentru acest post are studii medii, are cel puţin şase luni experienţă într-un post similar, ştie să lucreze în MS Office, are cunoştinţe minime de contabilitate primară şi facturare, bune abilităţi de comunicare, abilităţi numerice, capacitate de asumare a responsabilităţilor şi rapiditate în operare de documente şi gestionare numerar.

Amănunte despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

eMAG angajează pe postul de operator documentare tehnică.
Candidatul potrivit pentru acest post e atent la detalii, are vocabular dezvoltat, are abilităţi de creare de conţinut de calitate, ştie să folosească hyperlink-uri si elemente de navigare în descrierea produselor, are cunoştinţe de bază în utilizarea programului Photoshop, suita Office şi HTML. Are, de asemenea, cunoştinţe de bază de copy-editor si copywriter, are abilităţi de organizare şi multitasking, cunoştinţe medii de engleză şi poate lucra în echipă.

Informaţii suplimentare despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

eMAG angajează pe postul de agent call center. Detalii despre acest post găsiţi la acest link.

eMAG angajează pe postul de contabil junior. Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare economice, cunoştinţe medii de engleză, ştie să lucreze în MS Office, are bune abilităţi de comunicare, e atent la detalii, perseverent.

Informaţii suplimentare despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

Lista completă a locurilor de muncă vacante la eMAG o găsiţi la acest link.