eMAG face angajări în ţară. Iată posturile şi dacă te califici

eMAG face angajări la Bucureşti şi la Craiova, în această perioadă. RomaniaTV.net vă spune ce caută angajatorii şi până când primesc CV-uri pentru locurile de muncă disponibile. 

RomaniaTV.net
18 nov. 2014, 08:12
eMAG face angajări în ţară. Iată posturile şi dacă te califici

Oferta de muncă la eMAG

eMAG angajează un operator call center în Bucureşti.
Candidatul potrivit pentru acest post este cel puţin student, vorbeşte limba bulgară, are foarte bune cunoştinţe tehnice, are cunoştinţe de operare PC şi are cel puţin cunoştinţe medii de limba engleză.
24 noiembrie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru acest post. Detalii, aici.

eMAG angajează în Bucureşti doi oameni pe postul de junior category manager, vorbitori de limba maghiară.
Angajatorii caută absolvenţi de facultate cu profil economic, care au cunoştinţe avansate de limba maghiară, ştiu să lucreze în Office şi Excel.
5 decembrie este termenul-limită de primire a candidaturilor pentru locurile de muncă disponibile la eMAG. Amănunte, aici.

eMAG angajează pe postul de senior PHP developer în Craiova.
Eşti eligibil pentru acest post dacă ai experienţă de lucru cu MySQL, MSSQL, cu PHP, Zend Framework, HTML, CSS, Java Script, AJAX.
Candidatul ideal pentru acest post este flexibil, comunicativ, are spirit de echipă, are gândire analitică şi iniţiativă.
21 noiembrie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru postul vacant la eMAG în Craiova. Informaţii suplimentare, aici.