Emilia Popescu, DEZVĂLUIRI-ŞOC despre hărţuirea sexuală: „E, chiar monstru nu!”. ADEVĂRUL acum s-a AFLAT

Emilia Popescu a vorbit într-un interviu despre carieră, valori, viață, dar și despre ultimele scandaluri legate de hărțuirea sexuală din lumea divertismentului.

02 iun. 2018, 17:20
Emilia Popescu, DEZVĂLUIRI-ŞOC despre hărţuirea sexuală: „E, chiar monstru nu!”. ADEVĂRUL acum s-a AFLAT

Emilia Popescu a dezvăluit că nu a avut parte niciodată de astfel e situații și are o explicație despre modul cum ar putea fi evitate.

Actriţa Emilia Popescu trăieşte o DRAMĂ URIAŞĂ. „E atât de greu să supravieţuieşti…”

„Cred că a fost pornit tot scandalul ăsta, cred că a fost o chestie politică de plătit nişte poliţe cu acest producator şi mai cred că atunci când cineva este agresat trebuie să aibă curajul să vorbească atunci. Peste 20 de ani? Să spui ce ţi s-a întâmplat? Sunt perfect de acord, înţeleg, dar lucrurile sunt un pic duse în extrem, adică dacă orice compliment poate fi luat drept agresiune, dacă orice glumă… Păi, trebuia să fie lumea noastră, trebuia să fim toţi la puşcărie, e puţin… E corect să iei atitudine atunci când e cazul şi când ţi se întâmplă, când ţi se întâmplă! Ştiu că există frică, ştiu că există frica de a nu fi crezută, ştiu! Dar e târziu peste zeci de ani, e târziu. Nu am avut monstru nu, chiar monstru nu! Oameni care mi-au făcut complimente, sigur. Că s-a întâmplat ceva sau ca nu s-a întâmplat ceva, pentru că eu nu am răspuns acestor complimente, n-aş vrea să merg atât de departe, poate ca da… Nu, hai, monstru, nu! Chiar, nu! Oameni normali care şi-au încercat şi ei norocul”, a spus carismatica actriţă.

Emilia Popescu este una dintre cele mai iubite actriţe din România. A făcut senzaţie pe scenă, alături de Ştefan Bănică şi a participat la concursul „Dansez pentru tine”, în calitate de jurat.