Emisiunea Super Bingo Metropolis, scoasă din grilă cu 10 minute înainte de difuzare

Publicat: Duminică, 19 Februarie 2012 21:40 // Actualizat: Duminică, 19 Februarie 2012 22:58 // Sursa: RTV.net

Inspectorii ANAF şi cei de la Garda Financiară i-au avertizat pe reprezentanţii Antenei 1 că difuzarea emisiunii constituie o infracţiune.

Grila Antenei 1 a fost dată peste cap duminică după-amiază, după ce emisiunea de două ore şi jumătate, Super Bingo Metropolis, a fost oprită în ultimul moment de la difuzare. Conform evz.ro, decizia a fost luată cu doar zece minute înainte de începerea show-ului, la ora 16.20.

"Cu zece minute înainte de începerea emisiunii, reprezentanţii Antenei 1 şi cei ai firmei organizatoare, SC Phoenix Games SRL, voiau să dea drumul la joc. Inspectorii de la ANAF şi cei de la Garda Financiară le-au arătat decizia Comisiei de avizare a jocurilor de noroc şi le-au atras atenţia organizatorilor că dacă dau drumul la joc e infracţiune. Bodyguarzii de la intrare s-au contrat cu inspectorii şi nu le-au dat voie să intre. O să depunem plângere împotriva bodyguarzilor pentru obstrucţionarea inspectorilor", au declarat pentru EVZ surse din cadrul ANAF.

Radu Chifa, unul dintre acţionarii SC Phoenix Games SRL, care organiza Super Bingo Metropolis, a declarat că toate persoanele care au cumpărat cartoane la bingo pentru jocul de duminică îşi vor primii banii înapoi.

Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.6524
RON
20 Sep
noapte 10 °
zi 27 °
Ultimele joburi adaugate
24 H