Emoţii uriaşe. Meme Stoica şi Cristi Borcea află ASTĂZI dacă vor fi ELIBERAŢI VIDEO

Judecătorii decid vineri dacă le anulează pedepsele primite în dosarul transferurilor. Cei doi au invocat faptul că nu li s-a aplicat legea penală mai favorabilă şi au cerut să fie rejudecaţi. O decizie recentă a Înaltei Curţi ar putea să-i ajute.

25 apr. 2014, 07:08
Emoţii uriaşe. Meme Stoica şi Cristi Borcea află ASTĂZI dacă vor fi ELIBERAŢI VIDEO

Atât în cazul lui Meme Stoica, cât şi în cel al lui Cristian Borcea judecătorii au decis că demersurile lor de cotestaţie în anulare a pedepselor primite în Dosarul Transferurilor sunt admisibile.

Citeşte şi Meme Stoica a comis-o GRAV în puşcărie. A fost luat pe sus la RAZIE

Potrivit România TV vineri se judecă aceste contestaţii, iar avocaţii vor invoca o decizie dată în urmă cu două săptămâni de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Magistraţii au decis atunci că atât în ceea ce priveşte pedeapsa, cât şi termenul de prescripţie al faptelor trebuie judecate în modul cel mai favorabil. Mihai Stoica, fostul manager general al Stelei a susţinut tot timpul că faptele sale s-au prescris, însă magistraţii au ignorat acest lucru.

La sediul Curţii de Apel au sosit vineri dimineaţă şi jucătorii Stelei, pentru a-l susţine pe Meme Stoica.

Cristi Borcea nu a fost adus la Curtea de Apel, el afându-se la spitalul penitenciarului Poarta Albă, pentru investigaţii medicale. El se află internat acolo de o săptămână.

Citeşte şi Cum scapă Cristi Borcea de PUŞCĂRIE. L-a „SIFONAT” pe Radu Mazăre la DNA