Eşti cel puţin student? Iată unde şi pe ce posturi te poţi angaja acum la Orange

Orange face angajări la Bacău, Suceava, Bucureşti. RomaniaTV.net îţi spune ce caută angajatorii şi până când primesc candidaturi pentru locurile de muncă vacante. 

RomaniaTV.net
02 apr. 2014, 12:50
Eşti cel puţin student? Iată unde şi pe ce posturi te poţi angaja acum la Orange

Orange angajează omul potrivit pentru postul de cash collection representative în Bucureşti. Eşti potrivit pentru acest post dacă ai absolvit cel puţin liceul, ai cunoştinţe avansate de limba engleză şi de operare PC. 

Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au minimum un an experienţă în vânzări sau într-un domeniu similar. 
4 aprilie este ultima zi în care se primesc candidaturi pentru acest post, potrivit anunţului de recrutare pe care îl puteţi accesa aici.

Orange angajează trei oameni pe postul de prepay sales representative, în Bacău şi Suceava.
Candidatul potrivit pentru acest post are cel puţin şase luni experienţă în vânzări, a absolvit cel puţin liceul, are bune abilităţi de comunicare şi de convingere.
2 mai este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru acest post. Detalii, aici.

Orange angajează în Bucureşti 10 oameni pe postul de customer care representative. Eşti potrivit pentru acest post dacă eşti cel puţin student, ai abilităţi de comunicare, eşti atent la detalii, orientat către clienţi, poţi performa în condiţii de stres, eşti orientat către rezultate.

25 aprilie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru acest post. Amănunte, aici.

Orange angajează pe postul de replenishment specialist în Bucureşti.
Eşti eligibil pentru acest post dacă ai cunoştinţe avansate de Excel şi de limba engleză, ai experienţă relevantă în lanţuri de aprovizionare şi cunoştinţe de KPI şi SLA.
Candidatul ideal pentru acest post are abilităţi de comunicare, de analiză, e orientat către rezolvarea problemelor, şi mai are şi abilităţi de organizare şi de planificare.
25 aprilie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru acest post. Detalii, aici.