EUROVISION 2017. „Yodel it!”, piesa care va reprezenta România, are videoclip

Videoclipul piesei "Yodel it!", care va reprezenta România la Eurovision 2017, a fost lansat vineri.

RomaniaTV.net
21 apr. 2017, 14:37
EUROVISION 2017. „Yodel it!”, piesa care va reprezenta România, are videoclip

Filmările pentru videoclipul piesei pe care Ilinca şi Alex Florea o vor interpreta pe scena Eurovision, la Kiev, au avut loc la Cluj-Napoca.

Regia videoclipului este semnată de Dan Petcan, care a lucrat, de-a lungul timpului, cu artişti ca Holograf, 3 Sud Est, Andreea Bănică şi Alina Eremia. De producţia videoclipului, sustinut de Primaria Municipiului Cluj-Napoca, s-a ocupat Cat Music.

„Am avut ocazia să lucrăm cu o echipă de profesionişti şi, deşi au fost trei zile grele şi obositoare, a fost o experienţă minunată. A fost primul nostru clip şi suntem foarte mândri de ce a ieşit”, a transmis Ilinca.

De cealaltă parte, Alex Florea a spus: „Am fost pentru prima oară la Cluj şi am descoperit cât de frumos este orasul”.

În 2014, Ilinca Băcilă a devenit cunoscută în urma participării la emisiunea „Vocea României”. Ea provine dintr-o familie de muzicieni şi a participat la numeroase festivaluri din ţară.

Alex Florea a urmat Şcoala de Arte Populare din Constanţa, a participat, împreună cu fratele său la concursul „X Factor”, în 2014, iar în 2015 a participat şi la „Vocea României”.

Eurovision Song Contest 2017 va avea loc în perioada 9 – 13 mai, cu semifinalele pe 9 şi 11 mai. La Kiev, reprezentanţii ţării noastre vor intra în concurs pe poziţia 6, în cea de-a doua semifinală. România va concura în a doua semifinală cu ţări precum Serbia, Austria, Ungaria şi Israel.