Lovitură de teatru. Evaluatorul mărcii Steaua a fost arestat pentru corupţie

Marca Steaua a fost evaluată la 57,3 milioane euro, dar Gabriela Gângoe-Simion administratorul SC Eval Best Office SRL, care a făcut evaluarea, a fost arestată în dosarul lui Răzvan Murgeanu.

21 mart. 2016, 08:05
Lovitură de teatru. Evaluatorul mărcii Steaua a fost arestat pentru corupţie

Credibilitatea evaluatorului mărcii Steaua este pusă la mare îndoială o dată cu arestarea Gabrielei Gângoe-Simion pentru fapte de corupţie. Potrivit ziarului Evenimentului Zilei, Gabriela Gângoe-Simion a fost arestată miercurea trecută, fiind suspectată de fapte de corupție, în „Dosarul Murgeanu”.

Citeşte şi Steliana Miron, senator PNL, cere socoteală ministrului Apărării pentru evaluarea mărcii Steaua la 57 de mil. de euro

Aceasta este bănuită că i-ar fi oferit o mită de 15.000 de euro, lui Răzvan Murgeanu, director în cadrul în Primăriei Sectorului 5, pentru ca primăria să vireze către o firmă controlată de Gângoe suma de 8,5 milioane de lei, în contul unor lucrări de reabilitare termică.

Potrivit aceleieşi surse, în urmă cu trei ani, o firmă controlată de același evaluator a vândut o locomotivă de patrimoniu la un preț de fi er vechi. Femeia a avut contracte cu CNADNR și RAAPPS și a fost membru în Consiliul de Administrație și cenzor la f rmele lui Marian Iancu, fostul patron al lui Poli Timișoara.