EXATLON ROMANIA 11 FEBRUARIE 2019: Mesajul emoţionant al antrenorului Giani Kiriţă din Republica Dominicană

EXATLON ROMANIA 11 FEBRUARIE 2019. Giani Kiriță i-a transmis un mesaj foarte frumos fiului lui. Astăzi, Marco împlinește vârsta de 16 ani.  

11 feb. 2019, 16:30
EXATLON ROMANIA 11 FEBRUARIE 2019: Mesajul emoţionant al antrenorului Giani Kiriţă din Republica Dominicană

EXATLON ROMANIA 11 FEBRUARIE 2019: VICTORIE PENTRU RĂZBOINICI! Nicoleta Luncă o învinge pe Cristina Constantinescu și meciul se termină 10 – 6.

EXATLON ROMANIA 11 FEBRUARIE 2019. Direct din Republica Dominicană, acolo unde Giani Kiriță se află pentru a antrena echipa Războinicilor și pentru a-i motive, i-a transmis un mesaj emoționant fiului lui, Marco, care astăzi împlinește vârsta de 16 ani. Evident, nici internauții nu au stat departe de tastaturi și au transmis și ei mesaje de ”la mulți ani”, cu urări de bine.

”La mulți ani, băiatul meu frumos! Să-ți dea Dumnezeu tot binele din lume! Astăzi faci 16 ani, nu știu sincer când au trecut…dar mă bucur că nu mă mai terorizezi să mănânci doar cu mine sau să te îmbrac doar eu așa cum făceai când erai mic. La început de drum ca fotbalist îți doresc să mă depășești cu mult rău! Te iubește tata muuult”, este mesajul pe care Giani Kiriță l-a postat pe instagram lângă o fotografie cu fiul lui.

 

Exatlon 3 seamăn izbitor cu Exatlon 2, când una dintre echipe se impunea detașat în fața celeilalte. Lipsa echilibrului a dus la critici acerbe din partea fanilor, care i-au acuzat pe cei de la Kanal D că au ales greșit membrii celor două echipe. Mulți dintre aceștia au amenințat că nu se vor mai uita la emisiune, dezamăgiți fiind și de finalul ediției anterioare când Alin Andronic a fost nedreptățit.

Cei de la Kanal D au dorit să informeze publicul că totuşi, chiar şi în acest context iritant, publicul este în număr mare alături de Exatlon. S

Confruntarea de sâmbătă seara a pozitionat Kanal D pe primul loc in topul audientelor, la nivelul publicului din intreaga tara, pe intervalul difuzarii emisiunii. In minutul de aur, atins la 21:13,  1.767.000 de telespectatori urmareau cu sufletul la gura competitia extraordinara din Republica Dominicana, transmit cei de la Kanal D.

Potrivit Kantar Media, Kanal D a inregistrat 7,7% Rating si 15,2% cota de piata, pe publicul National, ocupand astfel prima pozitie in top.  Statia s-a clasat pe locul doi, la nivelul publicului Comercial, cu 5,3% Rating si 13,7% cota de piata, si pe All Urban, cu 6,0% Rating si 12,6% cota de piata.

Miza jocului de sâmbătă a fost „hotelul”, ambele echipe dorindu-si sa ajunga sa intre in posesia premiului ce ofera conditii mult mai bune, hrana din belsug si relaxarea atat de importanta pentru a putea face fata jocurilor ce urmeaza. Echipa Rosie a iesit invingatoare, cu scorul de 10-5, dar au fost momente in care Razboinicii au dat semne ca isi pot reveni.  

Duminică situaţia s-a repetat, iar Războinicii au fost din nou învinşi la scor de Faimoşi, care s-au întors înapoi în vilă.  Aşadar cei de la Kanal D nu au de gând să schimbe nimic, mai ales că audienţa pare să le confirme că procedează corect.