EXATLON ROMANIA: Cea mai neaşteptată eliminare, fanii credeau că va câştiga competiţia. Cosmin Cernat a anunţat noi reguli

Miercuri, 21 martie, unul dintre concurenții Exatlon a părăsit competiția. De asemenea, Cosmin Cernat a făcut un anunț care i-a surprins pe cei rămași în cadrul concursului.

22 mart. 2018, 04:21
EXATLON ROMANIA: Cea mai neaşteptată eliminare, fanii credeau că va câştiga competiţia. Cosmin Cernat a anunţat noi reguli

EXATLON ROMANIA. Mariana, Alex si Stefan au fost nominalizati luni seara pentru eliminare de colegii din echipa #Faimosii de la EXATLON.

Razboinicii se afla la a cincea eliminarea succesiva si fiecare om pierdut atarna greu in balanta de forte de pe circuit. Aceasta noua eliminare va avea un impact puternic asupra echipei, deoarece fiecare dintre cei trei nominalizati, Mariana, Alex si Stefan, sunt printre cei mai buni din echipa.

Cine a fost eliminat de la EXATLON dintre Mariana, Alex si Stefan
In urma votului telefonic exprimat de telespectatori prin SMS, atletul care a fost eliminat din EXATLON in 21 martie a fost Mariana. Aceasta a strans cele mai putine voturi din partea sustinatorilor din tara.

EXATLON ROMÂNIA,  ELIMINARE RĂZBOINICI.  Războincii vor rămâne în cinci, în urma eliminării. „Din echipa Războinicilor pleacă în România, acasă, la prieteni, Mariana”, a spus Cernat. „Mă bucur că ai fost aici. Sunt convins că ne vom reîntâlni în alte competiții. O să vezi când ajungi în țară cât de mulți oameni te iubesc, te respectă”, i-a spus Cosmin Cernat Marianei. 

„Eu sunt în zodia racului, și racii simt. Astăzi i-am spus Alinei: fii puternică. Eu simt că voi pleca. Astăzi am văzut răsăritul de soare. Probabil, a fost cel mai frumos răsărit. A fost ceva mai deosebit. Ținând cont că plec, pot spune că a fost o experiență foarte frumoasă. Deja mă gândesc la concursuri tot de obstacole, care sunt foarte grele. (…) Mulțumesc colegilor mei. Țin foarte mult la ei. Nu sunt supărată pe absolut nimeni! Chiar le mulțumesc. Feedback-uri care vin mă construiesc. Mă bucur enorm de mult că am făcut parte din Exatlon”, a spus Mariana, ulterior luându-și la revedere de la colegii săi. S-a îmbrățișat chiar și cu Giani Kiriță, cu care a avut mai multe conflicte pe parcursul competiției. 

„Începând de mâine, alegerile vor fi făcute individual. Deci, puteți alege pe cine vreți. Și voi, și ei. De mâine, acesta este regulamentul Exatlon și el se aplică în momentul în care apar aceste discrepanțe numerice foarte mari. Aceasta este regula. Sunt chipuri surprinse, chipuri care zâmbesc, unele ironic, unele mai puțin ironic”, a spus Cosmin Cernat la finalul emisiunii difuzate pe 21 martie.