EXCLUSIV Mărturie CUTREMURĂTOARE a victimei lui Mario Iorgulescu. Bătut până la leşin VIDEO

Mărturii cutremurătoare despre atrocităţile comise de fiul lui Gino Iorgulescu şi interlopii din jurul său. În exclusivitate pentru #romaniatv", victima lui a povestit coşmarul prin care a trecut timp de două ore.

14 sept. 2016, 10:21
EXCLUSIV Mărturie CUTREMURĂTOARE a victimei lui Mario Iorgulescu. Bătut până la leşin VIDEO

Mai mulţi indivizi l-au bătut crunt cu ciocane şi l-au înjunghita cu arme albe. Toţi erau beţi şi drogaţi, iar atunci când victima leşina, îl trezeau cu apă rece pentru a o lua de la capăt. Ameninţările au curs inclusiv pe patul de spital.

„Am fost chemat de Mario Iorgulescu într-un apartament din zona Delea Noua. Am intrat şi acolo au sărit direct cu ciocanele, cu bâte, cu cuţitele şi m-au bătut timp de două ore ore. Când leşinam mă trezeau cu apă rece, mă bateau iar şi tot aşa timp de două ore pâna când au fugit din apartament”, susţine victima lui Mario Iorgulescu.

Dezvăluiri şocante din dosarul lui Mario Iorgulescu. Şi-a bătut victima cu ciocanul de şniţele VIDEO

„Nu ziceau nimic, mă băteau pur şi simplu, stai aici, nu pleci nicăieri, hai că te batem, după aia îţi dăm şi banii… Am încercat să ies de două ori pe uşă, m-am închis în baie… au spart uşa, au demolat casa…”, mai spune cel agresat, adăugând: „M-a chemat doar Mario, nu ştiam că e o armată acolo, am intrat în dormitor, direct un ciocan în cap, am căzut, am şi şase copci la cap, şi mai departe a continuat măcelul”.

Victima susţine că nu s-a certat până la acest episod cu Mario Iorgulescu.

„Au plecat ei, au fugit de acolo şi am sunat la SMURD. Mi-am găsit telefonul pe jos, era spart, noroc că se mai vedea pe ecran. Am stat o săptămână în spital… şi acum mai mă doare un picior, am avut două cuţite băgate în picior, dinţii a durat două-trei săptămâni să îi pun”, mai spune victima.