Există bere pe Marte? Un vânător de anomalii a descoperit o sticlă verde pe Planeta Roşie FOTO

În plină polemică privind existenţa sau nu a apei pe planeta Marte, un vânător de anomalii canadian a descoperit într-o fotografie a NASA, făcută de roverul Spirit în 2007, o sticlă de culoare verde, similară celor de bere.

23 mart. 2017, 09:25

Vânătorul de anomalii este muzician în viaţa de zi cu zi, are 64 de ani şi se numeşte Thomas Miller. Sticla pe care susţine că a descoperit-o este una clasică de bere, cu capac şi etichetă în culori roşu, verde şi alb. „Descoperirea este excepţională, modelul sticlei este puţin diferit, dar reconoscibil” spune Miller. „Desigur nu putem şti cu siguranţă dacă este vorba de o sticlă de bere„, adaugă el.

Citeşte şi Geofizicianul Stephen Meyers: Sistemul Solar este haotic, Pământul s-ar putea ciocni cu planeta Marte

Vânătorul de anomali a descoperit sticla în timp ce analiza imaginile panoramice publicate de NASA. „Cred că este dovada faptului că Marte este deja locuită„, mai spune Miller. Nigel Watson, expert în extratereştri este sceptic cu privire la sticla descoperită pe Marte. „Cred că încercăm să descoperim orice lucru neobişnuit, iar mintea noastră începe să ne joace feste. Având în vedere sutele de imagini realizate pe Marte este normal să descoperim unele lucruri neobişnuite„, a declarat acesta. „Unele imagini realizate din mai multe unghiuri ne dovedesc că obiecte precum linguri sau alte anormalităţi sunt de fapt roci, privite dintr-un alt unghi„, mai spune el.