Explozii la Ankara. Mai multe persoane au fost rănite, între care cinci sunt în stare gravă

Mai multe explozii au avut loc în capitala Turciei, Ankara, relatează Russia Today. Potrivit sursei citate, mai multe persoane au fost rănite, însă nu se ştie numărul acestora.

25 nov. 2015, 14:38

Mai multe explozii au avut loc în capitala Turciei, Ankara, relatează Russia Today. Potrivit sursei citate, mai multe persoane au fost rănite, însă nu se ştie numărul acestora. De asemenea, exploziile au creat panică.

Exploziile au provocat panică în rândurile locuitorilor capitalei turce, multe persoane temându-se că ar fi vorba despre atacuri teroriste coordonate, scrie mirror.co.uk.

Serviciie de intervenţie şi securitate au ieşit imediat pe străzile Ankarei. De asemenea, au sosit şi pompieri.

Din ancheta poliţiei a rezultat că nu a fost vorba despre vreun atac terorist, exploziile fiind provocate în interiorul  unei fabrici care produce gheaţă.

Cinci persoane sunt grav rănite şi un număr neprecizat încă au suferit răni uşoare, potrivit serviciilor medicale locale.

Citeşte şi Turcia a publicat înregistrarea. Avertismentul dat piloţilor avionului de luptă rusesc doborât la graniţa cu Siria

Aceste explozii survin la o zi după ce Turcia a doborât un avion de luptă rus, pretinzând că  acesta a încălcat spaţiul aerian al Turciei, refuzând să accepte somaţiile turcilor. Incidentul a provocat o criză serioasă între Rusia şi Turcia.

Exploziile au fdost atît de puternice, încât au provocat panică în tot oraşul în care care trăiesc 4,5 millioane de locuitori.

Capitala Turciei a fost, în octombrie, ţinta atentatelor teroriste, când două bombe au explodat în apropierea gării principale din Ankara. În urma acestor atentate, 102 persoane au fost ucise şi peste 400, rănite.

Autorităţile turce au exclus eventualitatea unei legături între actualele explozii şi incidentul de marţi.