Expoziţie caritabilă a fotografului Miluţă Flueraş, rănit în Clubul Colectiv

Expoziția #Colectiv, realizată de Miluță Flueraș, unul din fotografii răniți în clubul bucureștean, va fi vernisată joi, 26 noiembrie, la ora 17.00, în foaierul Teatrului "Gong" din Sibiu, unde vor fi amplasate mai multe urne în care publicul va putea dona bani pentru ajutorarea autorului.

23 nov. 2015, 13:14
Expoziţie caritabilă a fotografului Miluţă Flueraş, rănit în Clubul Colectiv

Miluță Flueraș „se află în continuare internat în spital, cu arsuri de gradul doi, iar tratamentul medical este extrem de costisitor”, spun organizatorii expoziției.

„Miluță este colegul nostru. Era acolo pentru că își făcea meseria, meseria asta pe care o iubim atât de mult. Niciunul dintre noi nu s-a gândit vreodată că activitatea noastră din spatele obiectivului ne-ar putea costa viața sau ne-ar putea aduce pe un pat de spital într-o stare atât de gravă. Ne dorim din suflet să îl putem ajuta și încurajăm sibienii să se alăture demersului nostru, să doneze cât pot pentru a-i ușura colegului nostru zilele de suferință”, spune Sebastian Marcovici, președintele Asociației Focus Sibiu.

INCENDIU COLECTIV. Prietenii Teodorei Maftei au dus expoziţia cu fotografiile jurnalistei la Londra VIDEO

Expoziția cu cele 30 de fotografii din concerte, ale lui Miluță Flueraș, va putea fi vizionată până în data de 9 decembrie.