Fă asta în fiecare săptămână, ca să arăţi ca la 20 de ani

Cu toţii vrem sa aratam cat mai tineri si sa avem o piele fara riduri pentru eternitate. Cei care nu vor să apeleze la soluţiile actuale chirurgicale îşi pot prepara acasă botox natural. Nu va avea acelaşi efect ca cel original, dar va aduce anumite beneficii celor ce îl folosesc.  

14 feb. 2016, 11:30
Fă asta în fiecare săptămână, ca să arăţi ca la 20 de ani

Celebritatile fac apel la botox mereu, pentru a rezolva bataile de cap pe care ni le da natura, insa procedura este destul de scumpa si nu oricine si-o poate permite, scrie secretele.ro. In afara faptului ca este scump, botoxul contine si multe substante chimice, periculoase, care pot avea cele mai neplacute efecte.

Citeşte şi De ce ne apar pungile sub ochi?

Botoxul este compus, in principal, din toxina botulinica, si odata injectat stopeaza transmiterea impulsurilor nervoase in zona respectiva. El actioneaza instant si reduce contractia muschilor faciali, responsabili de crearea ridurilor.

Botoxul este varianta rapida de „tratare” a ridurilor, si multe femei il aleg, pentru ca ofera rezultate vizibile imediat. Ceea ce nu inteleg aceste persoane este riscul la care se expun.

Imbatranirea este o parte naturala a vietii, care ni se intampla tuturor, fara exceptie. In orice caz, suntem norocosi ca natura ne-a inzestrat cu tot ce e necesar sa ne intretinem frumusetea, mascandu-ne adevarata varsta.

Urmatoarele ingrediente nu sunt magice si nu pot opri imbatranirea, dar in mod sigur pot ascunde semnele ei, ori ii pot incetini aparitia. Partea buna este ca rezultatele vor fi rapide. Ingredientele sunt ieftine, usor accesibilie si probabil le ai in casa. Aceasta masca facuta in casa va da fermitate pielii tale, o va face mai fina, iar tu te vei simti mult mai energica si revigorata.

Prepararea mastii de botox natural

Ingrediente

1-2 linguri de malai

5 linguri de suc proaspat de morcov

1 lingura de smantana cat mai slaba

Pune 100-150 de ml de apa intr-un recipient, adauga malaiul si lasa-l la foc mediu. Amesteca ingredientele pana se ingroasa si scade. Ia-o de pe foc si asteapta sa se raceasca. Adauga sucul de morcov si smantana, apoi amesteca pana obtii o pasta omogena.

Inainte de aplicarea mastii, spala-ti bine fata. Aplica masca pe zonele afectate si las-o sa actioneze timp de 30 de minute. Clateste cu apa calduta. Poti folosi masca ramasa, asa ca nu uita sa pui recipientul in frigider.

Se recomanda aplicarea tratamentului de 3-5 ori pe saptamana, pentru efect maxim.