Femei în hijab s-au luat la bătaie în faţa unui restaurant. Momente halucinante petrecute în mijlocul străzii VIDEO

Publicat: Marţi, 05 Iunie 2018 21:21 // Actualizat: Marţi, 05 Iunie 2018 21:21 // Sursa: romaniatv.net

Trei femei purtând hijab au fost surprinse bătându-se în mijlocul străzii, în faţa unui restaurant din oraşul rus Cerkessk, din Caucazul de Nord.

Pe înregistrare apar mai întâi două femei, care se ceartă în faţa restaurantului. Apoi se apucă una pe cealaltă de mâini, se lovesc, până când doi bărbaţi apar şi încearcă să le separe. În cadru apare însă o a treia femeie, care loveşte cu forţă una dintre combatante.

Scenele au fost filmate în oraşul Cerkessk, din Republica Karaciai-Cerkessia.

1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
bătaie între femei Cerkessk femei bataie hijab hijab Republica Karaciai-Cerkessia
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
08 iun 00:58
Răspunde | Votează email 0 email
Camila Rodela
Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
(1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
(2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
(3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
(4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
(5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
(6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
(7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
(
1
EUR
4.6540
RON
16 Dec
noapte 2 °
zi 6 °
Ultimele joburi adaugate
24 H