Femeia de PLASTIC: O tânără şi-a DISTRUS aspectul cu 13 OPERAŢII estetice. Acum te sperii de ea FOTO

Alyona Piskun este considerată o "victimă" a chirurgiei plastice. Deși are numai 25 de ani, controversata cântăreață de origine rusă și cunoscută vedetă pe internet, şi-a schimbat complet aspectul cu 13 proceduri cosmetice diferite.

RomaniaTV.net
11 oct. 2013, 18:40

Alyona este unul dintre cei mai controversaţi artişti din Rusia. Muzica şi spectacolele eu sunt privite de mulți ca fiind obscene, și ea a ajuns de curând în conflict cu legea, după ce o fotografie scandaloasă la unul dintre cele mai sacre locuri din țară, monumentul Mamayev Kurgan, a ajuns în presă.

CITEŞTE ŞI: DESFIGURAŢI de chirurgia estetică! Vezi cum arată cele mai NEREUŞITE operaţii GALERIE FOTO

Dar lucrul cel mai șocant cu privire la tânăra de 25 de ani este dependenţa ei de chirurgie plastică. După ce a trecut prin 13 proceduri cosmetice majore, inclusiv patru operatii de rinoplastie, o Mentoplastie (definirea bărbiei), blefaroplastie și liposuctie la obraji, cantareaţa de origine rusă şi-a schimbat complet aspectul. Comparând fotografiile ei de acum doar trei ani cu cele mai recente, e greu să credem că este vorba despre aceeași persoană. Singurele lucruri care o dau de gol sunt tatuajele, potrivit OddityCenter.

„În doar trei ani, m-am schimbat dramatic, nu numai la exterior, ci, de asemenea, la interior. Nu regret că am făcut intervenţiile chirurgicale, pentru că de fiecare dată am devenit mai frumoasă”, a declarat Alyona Piskun.

CITEŞTE ŞI: Obsesie BOLNAVĂ. Un travestit şi-a injectat 12 litri de silicon în corp. Are 200 de operaţii estetice FOTO