Femeia ucisă de iubitul gelos într-un magazin din Capitală, înmormântată în prima zi de Paşte VIDEO

Momente cutremurătoare în familia femeii ucise de iubitul gelos în Joia Mare. Tânăra omorâtă cu şapte lovituri de cuţit este condusă pe ultimul drum în prima zi de Paşte. Femeia lasă în urmă un copil în vârstă de 6 ani şi doi părinţi sfâşiaţi de durere.

01 mai 2016, 11:18
Femeia ucisă de iubitul gelos într-un magazin din Capitală, înmormântată în prima zi de Paşte VIDEO

În loc să îşi petreacă sărbătorile de Paşte în linişte, doi părinţi îşi îngroapă fiica. Tânăra ucisă de iubitul gelos este înmormantată în prima zi de Paşte, potrivit România TV. În urma ei, a rămas un copil de şase ani. Fosta noră a lui Virgil Măgureanu s-a oferit să aibă grijă de cel mic.

„Mama ei este pe moarte, este bolnavă pe cancer. Ea avea grijă şi de mama ei şi de copil. Este o situaţie tragică. Tatăl copilului este în Germania. O să-i ajut cu ce pot”, a spus, la România TV, nora lui Virgil Măgureanu.

În urma tragediei, trei miniştri au reacţionat. Cu toţii recunosc că sistemul nu funcţionează, nu reuşeşte să prevină şi să sancţioneze, aşa cum ar trebui, abuzurile împotriva femeilor şi a copiilor. Cei trei oficiali au cerut planuri de prevenţie pentru ca în viitor să fie evitate asemenea tragedii.

Apropiaţii femeii au spus că tânăra a făcut mai mult plângeri la poliţie împotriva iubitului violent, însă nimeni nu a luat nicio măsură.

Ucigaşul a fost prins chiar la câteva sute de metri de locul crimei şi a fost arestat preventiv.

CITEŞTE ŞI: Criminalul vânzătoarei i-a făcut poze MOARTĂ şi i le-a trimis RIVALULUI. Mesaj DIABOLIC