Femeie găsită moartă în zăpadă, la Suceava

O femeie în vârstă de 59 de ani din Suceava a fost găsit moartă, în zăpadă, de o fetiţă care mergea la şcoală.

23 nov. 2018, 13:27
Femeie găsită moartă în zăpadă, la Suceava

Cel mai probabil, pe fondul consumului de alcool, aceasta a cazut si nu a mai putut sa se ridice, fiind expusa la frig ore intregi.

Trupul neinsufletit al acesteia a fost gasit joi, in jurul orei 7.00, de o fetita care mergea la scoala. Aceasta si-a sunat bunicul, care a sesizat cazul la 112. Femeia in varsta de 59 de ani se afla in zapada, cu fata in sus, la intrare in localitatea Bilca, din Suceava.

La fata locului s-a deplasat un echipaj al Serviciului de Ambulanta Radauti, care a constatat faptul ca localnica de 59 de ani era deja decedata si nu au fost intreprinse masuri de resuscitare.

Din investigatiile efectuate de politisti, a reiesit ca femeia locuia impreuna cu fiul ei si era cunoscuta ca o consumatoare frecventa de bauturi alcoolice. Miercuri seara, ea a plecat de acasa la un bar din comuna de domiciliu, pentru a-si cumpara bautura, si nu s-a mai intors. Cum fiul statea in alta camera, acesta nu a sesizat ca mama lui nu s-a mai intors din sat.

Cu ocazia examinarii criminalistice a cadavrului nu au fost identificate urme vizibile de violenta. Cadavrul a fost transportat la Spitalul municipal Radauti unde urmeaza a se efectua autopsia medico-legala.

sursa: informatiata.ro