Femeile din zodiac care se mişcă cel mai bine în dormitor. Bărbaţii vor vrea tot timpul mai mult!

Relațiile intime sunt un lucru important într-o relație și trebuie să existe o conexiune puternică între parteneri pentru a se putea bucura de plăcere. Uneori se poate întâmpla ca acest lucru să nu se întâmple și de aici apar și problemele în cuplu.

23 nov. 2017, 09:55
Femeile din zodiac care se mişcă cel mai bine în dormitor. Bărbaţii vor vrea tot timpul mai mult!

Femeia BERBEC: 

Când vine vorba de amor, nativele născute sub acest semn zodiacal se grăbesc de cele mai multe ori să ajungă în pat și abia apoi se gândesc la ce au făcut de fapt. Se înfierbântă doar dacă se gândesc la vânătoarea și le place să-i domine partenerul.

Aceste femei au nevoie de un partener spontan, alături de care să nu se plictisească niciodată și care să fie deschis la experiențe noi în materie de amor. Dacă se instalează rutina în dormitor, aceste femei vor căuta aventura fără de care nu pot să trăiască în altă parte.

Femeile născute sub semnul zodiacal al berbecului se potrivesc cel mai bine în dormitor cu bărbații săgetător, leu, gemeni și vărsător.

Femeia TAUR: 

Femeile născute în zodia taur sunt foarte senzuale și pasionale și vor fi întotdeauna loiale partenerului de viață. Se spune despre ele că nu fac orice fel de amor, ci fac dragoste pentru că trebuie să existe neapărat sentimente puternice în relație.

Femeile taur sunt romantice și cât timp există romantism în cuplu, ele sunt extrem de fericite. Acestea caută un bărbat care să le aștepte acasă cu o cină romantică, cu lumânări și flori. Totodată, și ele își vor surprinde partenerul cu astfel de momente unice.

Femeile taur se potrivesc cu bărbații născuți sub următoarele semne zodiacale: fecioară, rac, pești și capricorn.

Femeia GEMENI: 

Se știe foarte bine despre aceste native că au mai multe personalități, sau cel puțin așa le dau celor din jur de înțeles. Acestor native le place să fie mereu în centrul atenției și nu ai cum să te plictisești în preajma lor pentru că sunt pline de energie.

Deși la prima vedere, aceste femei pot părea timide sau inhibate, nu sunt deloc. Le place să fie spontane și mai ales aventura și de aceea, caută un partener la fel ca ele. Nu au inhibiții și le-ar plăcea să facă amor în locuri publice, unde le-ar putea prinde oricine.

Aceste native se potrivesc cel mai bine cu bărbații din zodiile: balanță, vărsător, berbec și leu.

Femeia RAC: 

Pentru aceste native, relațiile intime sunt puțin mai complicate. Pentru ele, amorul și dragostea funcționează doar împreună și nu poate exista amor fără dragoste sau invers.

Femeile născute în zodia rac se pot relaxa în momentele intime doar dacă simt că sunt iubite și simt că au o anumită siguranță din partea partenerului de viață. stabilitatea și siguranța dintr-o relație le excită pe aceste femei.

Bărbații cu care se potrivesc cel mai bine în dormitor sunt: pești, taur și fecioară.