FENOMEN RAR petrecut într-o biserică din România. Ce se întâmplă cu credincioşii care o vizitează. Explicaţia preoţilor VIDEO

Fenomenul rar petrecut intr-o biserica din Romania! Lacasul de piatra Letca Noua din judetul Giurgiu este un adevarat loc de pelerinaj pentru crestini! Biserica, construita de mitropolitul Nifon in 1867, adaposteste ceva unic in tara noastra.

12 mart. 2018, 12:26
FENOMEN RAR petrecut într-o biserică din România. Ce se întâmplă cu credincioşii care o vizitează. Explicaţia preoţilor VIDEO

Fenomenul rar petrecut intr-o biserica din Romania, scrie bzi.ro. Este vorba despre o icoana a Maicii Domnului, care plange mir, si despre care se spune ca este vindecatoare de boli si tamaduitoare de suflete.

Conform cultural.bzi.ro, povestea bisericii are origini vechi. Se spune ca un tanar din sat a gasit icoana, care avea aproape 200 de ani, dupa ce a avut un vis ciudat. Un batran in straie albe il calauzea sprea Icoana Sfanta. Doar cel care va avea sufletul curat si cu credinta cea mai mare in Dumnezeu o va putea gasi.

Citeşte şi Icoana făcătoare de minuni a ajuns la Sibiu

Cand s-a trezit a doua zi, tanarul a ramas socat de visul avut. Insa nu fusese un simplu vis, ci chiar o realitate. Asta marturisesc cei care calca pragul bisericii Letca Noua din Giurgiu.

Icoana de lemn a Maicii Domnului cu Pruncul in brate este facatoare de minuni. Toti credinciosii care au venit sa ii ceara ajutorul au avut parte numai de bine.

De asemenea, de cand icoana de la Letca Noua plange, in fiecare zi se tin slujbe, la care participa sute de persoane. Acestia se roaga la icoana, se inchina, spun rugaciuni si aprind lumanari. Micuta biserica din piatra a fost construita in 1867 de mitropolitul Nifon.

„Icoana are o vechime de aproape o suta de ani si a fost adusa aici din fosta bisericuta de lemn din cimitir, aproape de finalizarea lucrarilor de pictura din biserica de astazi, lucrari realizate de pictorul Tattarescu si ucenicii sai. Multi crestini care au venit cu credinta au primit binecuvantare sufleteasca si trupeasca, foarte multe familii care s-au rugat au primit prunci si vin mereu acum, pentru a multumi’, a declarat parohul bisericii.