FENOMENE STRANII care sfidează legile fizicii. Cercetătorii nu găsesc nicio explicaţie FOTO

O revistă americană de știință a reluat și a pus în discuție cele mai misterioase fenomene, cărora oamenii de știință nu au putut să le dea răspunsuri. De la sferele megalitica din Costa Rica, la pietrele mișcătoare din Valea Morții sau ploaia de animale, toate sunt evenimente stranii, pentru care specialiștii încearcă o explicație.

11 ian. 2015, 08:38
FENOMENE STRANII care sfidează legile fizicii. Cercetătorii nu găsesc nicio explicaţie FOTO

Luminile de dinaintea cutremurului. Aceste lumini se produc înaintea unui seism, scrie efemeride.ro. Se pune întrebarea dacă un cutremur are legătură sau produce un adevărat uragan luminos?

Citeşte şi Reacţia unui bărbat când o ghicitoare i-a prezis că va face SEX cu bunica sa, moartă FOTO

În anul 1966, apar primele fotografii cu aceste lumini care se produc înaintea unui cutremur din Japonia. Unii specialiști vorbesc despre activitatea electrică a rocilor, care determină apariția acestor lumini. Cercetătorii nu au putut da explicații științifice la acest fenomen.

Desenele de la Nazca

Pe o suprafață de 450 de kilometri pătrați, în deșertul de la Nazca sunt desenate figuri de animale, plante, figuri umane.

Se crede că aceste figuri au fost realizate în perioada între 500 î.Ch. ȘI 500 d.Ch., dar nimeni nu cunoaște în ce scop au fost făcute.

Unii cercetători susțin că figurile fac parte dintr-un calendar astronomic. Mai târziu au abandonat această teorie.

Orientarea fluturilor regali

Milioane de fluturi din America de Nord efectuează 2000 de kilometri, spre sud, pentru a evita iarna. În 1976, un grup de cercetători au urmărit grupul de fluturi și au constatat că aceștia au trecut 15 vârfuri muntoase, pentru a se adăposti într-o pădure din Mexic.

Cercetătorii nu au putut da un răspuns la modul în care se orientează fluturii pentru a ajunge în acel loc. Unii susțin că aceștia se orientează după soare.

Citeşte şi NASA, în ALERTĂ. O gaură URIAŞĂ a apărut pe suprafaţa Soarelui

Pietrele mișcătoare din Valea Morții

Pietre cu o greutate de peste 25 de kilograme s-au deplasat în șapte ani, 200 de metri. Deplasarea se face mai ales iarna. Nimeni nu a putut să le observe în deplasare.

Greierul la 17 ani

Greierul stă sub pământ până la vârsta de 17 ani. Atunci e momentul când iese la suprafață pentru a se împerechea. Moare câteva săptămâni mai târziu. Nu se știe cum reușește să stea sub pământ 17 ani.

Ploaie de animale

În 1917, documentele au relatat primele informații despre ploile cu broaște din Serbia, cu pești în Marea Britanie, cu larve în SUA. Unii cercetători vorbesc despre tornade marine care aspiră vietățile. Cercetătorii nu s-au pus de acord asupra acestei posibilități de formare a fenomenului.

Sfere megalitice în Costa Rica

Nu se știe din care considerente indienii din Costa Rica au făurit aceste sfere din piatră, cu un diametru de peste doi metri. Au fost descoperite în anii 30, în pădurile din Costa Rica.

Nu se cunoaște utilitatea acestora. Mulți cercetători vorbesc despre relația băștinașilor cu extratereștrii.

Fosile imposibile

Au fost descoperite oase așa-zise umane, de dimensiuni gigantice. Cranii, falange, de o lungime anormală au fost descoperite în multe zone din lume.

Mai curios este faptul că unele oase erau așezate sub forma unui avion sau navă spațială. Vechimea acestor oase este de peste 3000 de ani.

Zgomotul de frecvență joasă

Locuitorii dintr-o zonă a Irlandei sunt deranjați de un zgomot de frecvență joasă care se aude continuu. Oficialitățile au verificat toate țevile de apă, gaz, care trec prin oraș. Totul a fost în zadar. Sunt voci care susțin că acest zgomot este datorat mișcării dunelor de nisip, aflate în apropierea localității. Cercetătorii nu au dat un răspuns.