FERMA VEDETELOR. Ieri a câştigat marele premiu de 50000 de euro şi azi face nuntă

Premieră la "Ferma vedetelor". Pentru prima oară în istoria show-ului, câştigătoare a ieşit o femeie, iar fericita e actriţa Tania Popa, care l-a învins în finală pe actorul Cătălin Neamţu. Premiul de 50.000 de euro are o destinaţie precisă: Tania Popa va face petrecerea de nuntă cu soţul ei, Veaceslav Damian.

18 mai 2018, 08:12
FERMA VEDETELOR. Ieri a câştigat marele premiu de 50000 de euro şi azi face nuntă

Tania Popa a intrat în „Ferma vedetelor” (PRO TV) la începutul lunii aprilie, însă filmările au avut loc anul trecut, în primăvară, aşa că tot ce am văzut pe micul ecran au fost înregistrări, scrie click.ro. Actriţa a participat recent la un eveniment monden şi a vorbit despre fericitul eveniment care urmează să aibă loc în viaţa ei: petrecerea de nuntă cu bărbatul care îi este alături de un deceniu şi cu care s-a căsătorit pe fugă, civil şi religios, dar fără să îmbrace rochia de mireasă.

Citeşte şi TANIA POPA, CASTIGATOR FERMA VEDETELOR 2018. Frumoasa poveste de viaţă a actriţei Tania Popa

„Da, pe 18 mai (n.r. azi), eu şi Veaceslav facem 10 ani de când ne-am căsătorit, pe fugă, şi n-am apucat să facem petrecerea. Aşa că o facem acum, o să fie petrecerea de nuntă şi, în sfârşit, o să fiu şi eu mireasă! Vrem să fie o petrecere cu tematică şi să ne simţim bine”, a declarat Tania Pop, câştigătoarea Ferma Vedetelor.