FERMA VEDETELOR 2015. Vica Blochina, prima reacţie după ce a ajuns în SEMIFINALĂ

FERMA VEDETELOR 2015. Cu doar câteva zile înainte de marea finala de FERMA VEDETELOR 2015 a avut loc unul dintre cele mai asteptate dueluri din show: Vica Blochina contra Cristina Cioran.

26 mai 2015, 08:11
FERMA VEDETELOR 2015. Vica Blochina, prima reacţie după ce a ajuns în SEMIFINALĂ

FERMA VEDETELOR 2015. Vica Blochina a fost aleasa in postura de duelist, dar nu a avut decat o singura adversara, pe colega si prietena sa, Cristina Cioran, singurele femei care au ramas in FERMA VEDETELOR 2015.

FERMA VEDETELOR 2015. Cea care a castigat duelul a fost fosta amanta a lui Victor Piturca. Vica Blochina va merge in semifinala alaturi de Augustin Viziru, George Vintila, Ionut Iftimoaie si Dan Helciug.

FERMA VEDETELOR 2015. Vica Blochina si-a exprimat nemultumirea pe Facebook fata de unii concurenti aflati in ferma.

FERMA VEDETELOR 2015. „Va multim mult pentru sustinerea si vorbe frumoase… Ferma vedetelor. A fost o experienta GREA DURA DIFICILA… eu si cu Cristina suntem singurele femei care au rezistat 3 luni de zile (84de zile) si sunt MANDRA CA sunt femeie si am facut fata „barbatilor” daca se poate numi unii dintre ei barbati .. ( George Vintila la duelul meu cu Cristina statea in gradena si radea de noi cum spargeam lemne si ne tavaleam in noroi.. George Vintila acel barbat adevarat care a venit la mijlocul competitiei si NU a trecut prin nici un duel !A preferat sa pupe in kur pe Viziru si sa fie sclavul lui ca sa ajunga direct in semifinala ,fara nici un efort..o sa vad pe Vintila la PRIMUL lui duel sambata live 20.30 la Pro tv.. Si sper din tot sufletul sa fie ADVERSARUL MEU (caci sunt singura femeie in semifinala) !!!! Atunci o sa vedem cine o sa rada la urma”, a scris Vica Blochina despre FERMA VEDETELOR 2015.