FERMA VEDETELOR. Ionuţ Iftimoaie, ELIMINAT de la show-ul FERMA VEDETELOR

FERMA VEDETELOR. Ionuţ Iftimoaie a fost eliminat după votul concurenţilor chemaţi special de acasă să aleagă persoana care nu se va regăsi printre finaliştii de sâmbătă (30 mai) de la FERMA VEDETELOR.

29 mai 2015, 07:07
FERMA VEDETELOR. Ionuţ Iftimoaie, ELIMINAT de la show-ul FERMA VEDETELOR

FERMA VEDETELOR. Cu două zile înainte de marea finală de la FERMA VEDETELOR, cei 11 concurenţi care au venit special de acasă să-i voteze pe cei rămaşi în cursa pentru marele premiu de 50.000 de euro şi-au argumentat fiecare poziţia. Cele mai multe voturi negative a reuşit să le strângă Ionuţ Iftimoaie.

FERMA VEDETELOR 2015. Vica Blochina, prima reacţie după ce a ajuns în SEMIFINALĂ

FERMA VEDETELOR. Cum au votat cei 11 concurenţi de la FERMA VEDETELOR:

Ştefan Stan- Vica Blochina

Gina Pistol – Ionuţ Iftimoaie

Roxana Ionescu- Ionuţ Iftimoaie

Nea Filimon- Vica Blochina

Miopara Velicu- Vica Blochina

Oana Radu- Ionuţ Iftimoaie

Doiniţa Oancea – Ionuţ Iftimoaie

Dima Trofim- Ionuţ Iftimoaie

Corina Drăgulescu – Ionuţ Iftimoaie

Cristina Cioran-  Ionuţ Iftimoaie

Lucian Viziru-  Ionuţ Iftimoaie

FERMA VEDETELOR: O fostă concurentă, implicată într-un accident rutier

FERMA VEDETELOR. În finala emisiunii au ajuns Augustin Viziru, George Vintilă, Vica Blochina şi Dan Helciug. Mutarea strategică de a-l scoate pe Ionuţ Iftimoaie de le FERMA VEDETELOR i-a aparţinut lui Augustin Viziru, lucru confirmat şi de George Vintilă: „Ştiu că s-a discutat ceva de eliminarea lui Ionuţ din concurs, dar totul rămăsese la stadiul de discuţie. Au fost totuşi 8 voturi împotriva lui, ceea ce înseamnă că Augustin a avut o mare putere de convingere asupra celorlaţi concurenţi”. Viziru neagă însă ca ar fi avut vreo implicare şi că le-ar fi sugerat celor 11 concurenţi cum să voteze: „Această discuţie nu a existat. Mi-aş fi dorit să-l elimin pe Ionuţ, dar nu prin vot, ci prin luptă, deşi ştiu că ar fi fost foarte greu”.

FERMA VEDETELOR. Augustin Viziru a trecut prin patul producătoarei, pentru a-şi asigura marele premiu

FERMA VEDETELOR. Cei patru protagonişti, care vor ajunge în finala FERMA VEDETELOR vor intra în luptă, la sfârşitul lunii mai, într-o emisiune-maraton, în care se vor desfăşura, practic, trei dueluri. Vor avea loc confruntările din semifinale, iar învingătorii se vor întrece apoi în marea finală. Nu publicul va decide cine este cel mai tare fermier, ci probele stabilite de producători. Telespectatorii au ocazia însă să decidă prin vot care este „cel mai iubit fermier” de la FERMA VEDETELOR.