Festivalul Untold 2016, speculă incredibilă cu locurile de cazare

Hotelierii clujeni speculează a două ediţie a Festivalului Untold. Preţurile cazării pentru cele patru cele patru zile de concerte ce vor avea loc în vara anului viitor au crescut de câteva ori. De la 150 de lei pe noapte, o cameră a ajuns să coste, peste noapte, 250-400 de euro, spre nemulţumirea turiştilor care şi-au cumpărat de pe acum bilete la festival.

25 oct. 2015, 09:52
Festivalul Untold 2016, speculă incredibilă cu locurile de cazare

Festivalul Untold a adus în această vară la Cluj câteva zeci de mii de turişti din toată ţara şi străinătate. O dată cu anunţul noii ediţii, ce va avea loc în perioada 4-7 august 2016, hotelierii clujeni s-au gândit că n-ar strica să crească tarifele. Însă modul în care au făcut-o a depăşit toate aşteptările.

O cameră la un hotel de 4 stele din Cluj-Napoca a ajuns să coste în perioada festivalului, într 250 şi 400 de euro, de peste cinci ori mai mult decât tarifele obişnuite. Astfel că cei care vor să meargă la festival vor plăti pentru cele patru zile de cazare cel puţin 1000 de euro, mai ceva ca într-o destinaţie de lux din Occident.

Citeşte mai multe pe Showbizreport.ro