Fetiţă de 14 ani, violată de 40 de bărbaţi. Părinţii erau plecaţi la serviciu, copila era drogată şi abuzată în grup

O fetiță de 14 ani a fost violată de 40 de bărbați, în timp ce părinții erau la serviciu. Indivizii intrau în casa părinților ei, o drogau și apoi o abuzau în grup.

08 sept. 2017, 18:24
Fetiţă de 14 ani, violată de 40 de bărbaţi. Părinţii erau plecaţi la serviciu, copila era drogată şi abuzată în grup

O fetiță dintr-un sat din Thailanda, a cărei identitate a rămas anonimă din motive legale și care acum are 15 ani, a mărturisit că a fost violată de peste 40 de bărbați în decurs de opt luni, din 2016 până în prezent. Totul se întâmpla în timp ce părinții ei erau plecați la muncă.

Minora a spus autorităților locale că a fost violată de zeci de bărbați, în condițiile în care întregul sat are o populație de o sută de localnici, precizează Daily Mail, citat de click.ro. Ea a dezvăluit că violatorii intrau în casa părinților ei, o drogau și apoi o abuzau în grup.

Se pare că abuzurile au început în luna mai a anului trecut, când un bărbat a pătruns în casă și a violat-o în timp ce părinții erau plecați la muncă, pe o plantație de arbori de cauciuc. Serviciul îi obligă pe mama și pe tatăl copiilor să-i lase singuri acasă între miezul nopii și răsărit, astfel că se pot întâmpla multe lucruri.

Bărbatul care a violat-o prima dată pe fată s-a întors apoi și cu alți prieteni sau cunoștințe pentru a o abuza. Alteori, au obligat-o să meargă pe plajă, la cabane, unde au drogat-o și au siluit-o.

Poliția locală a lansat o anchetă și au identificat până în acest moment doar 11 violatori.

Citeşte şi: Caz cutremurător în Dâmboviţa. O adolescentă a fost abuzată de propriul tată VIDEO