Fiica lui Dan Condrea rămâne la mama naturală. Decizia nu este definitivă

Judecătorii de la Tribunalul Bucureşti au decis, miercuri, ca Magda, fiica fostului patronul al Hexi Pharma, Dan Condrea, să rămână în custodia mamei sale naturale, Laura Georgescu, potrivit România TV. Sentinţa nu este definitiva.

14 sept. 2016, 10:12
Fiica lui Dan Condrea rămâne la mama naturală. Decizia nu este definitivă

Judecătorii de la Tribunalul Bucureşti au admis o excepţie ridicată de Laura Georgescu, aceea că Uliana Ochinciuc, văduva lui Dan Condrea, nu ar avea dreptul să ceară custodia fetiţei pentru că nu este rudă directă a acesteia.

Magistraţii au dat această decizie după mai multe zile de deliberări. Sentinţa nu este definitivă şi poate fi atacată de oricare dintre părţi. Până la o sentinţă definitivă, Magda va rămâne la Laura Georgescu, mama ei naturală.

Lupta pe custodia fiicei lui Dan Condrea continuă într-un alt proces, în care este implicat şi statul, prin Direcţia pentru Protecţia Copilului. Reprezentanţii instituţiei solicită ca fetiţa să fie luată de la mama sa natuală, care, spun ei, nu poate avea singură grijă de copilă.

CITEŞTE ŞI: Protecţia Copilului cere plasament de urgenţă în cazul fiicei lui Dan Condrea. Mama copilei acuză statul de trafic cu minori