Fiica Stelei Popescu, mărturii emoţionante despre ultimele clipe din viaţa artistei: „Totul a plecat de la picioare”

Fiica Stelei Popescu, mărturii emoționante despre ultimele clipe din viaţa mamei sale. Doina Maximilian a povestit și ce va face cu averea pe care marea actriță a lăsat-o.

12 aug. 2018, 08:53
Fiica Stelei Popescu, mărturii emoţionante despre ultimele clipe din viaţa artistei: „Totul a plecat de la picioare”

Doina Maximilian povesteşte într-un interviu cum au fost ultimele luni din viaţa Stelei Popescu. 

„Acum sunetem în locul unde şi-a petrecut majoritatea verilor (n.r. 2 Mai), dar ultima vară a stat două luni legat, alte dăţi venea, pleca (…) La un moment dat, de câteva luni i-a fost greu, aşa prelucrez eu acum, dădea semne şi totul a plecat de la picioare, a fost greu pentru ea să se ridice. Ăsta e locul unde a fost foarte fericită, nu a perceput că are probeme, stătea cu prietenii şi n-a simţit oboseala, marea îi dădea stare bună, făcea cu mâna celor de pe faleză. Când a ajuns în Bucureşti, au început să se complice lucrurile, că nu au trecut 2 luni şi am pierdut-o”, a spus fiica adoptivă a artistei.

„O simt, o simt pe Stela. Îmi pare rău că nu am stat mai mult împreună (…) Am luat toate lucrurile la mână, le-am pus în ordine, ca ce fac cu ele să fac bine, de acum mă ocup să dau la prieteni, ca fiecare dintre cei care au ţinut şi contat pentru ea să primească ceva”, a adăugat Doina Maximilian.

 

Stela Popescu a murit la vârsta de 81 de ani. Actriţa a fost găsită prăbuşită în holul casei de către fiica sa.