FINAL TRAGIC. Un concurent de la MasterChef şi soţia sa au decedat într-un accident

Răzvan Gabriel Trifan, în vârstă de 34 de ani, şi soţia acestuia, Maria, în vârstă de 32 de ani, şi-au pierdut viaţa, marţi, într-un grav accident rutier pe raza comunei Saschiz, judeţul Mureş. Şi fetiţa celor doi, în vârstă de numai un an, a fost rănită grav în accident. 
Filip Stan
13 aug. 2014, 16:25
FINAL TRAGIC. Un concurent de la MasterChef şi soţia sa au decedat într-un accident

Cei doi au decedat într-un tragic accident, produs pe raza comunei Saschiz, judeţul Mureş. Şi fiica lor, de doar un an, se află în stare gravă la Spitalul Clinic Judeţean Tg. Mureş, medicii fiind rezervaţi în privinţa diagnosticului, scrie infobraila.ro.

Răzvan Gabriel Trifan şi soţia acestuia, Maria, se aflau în concediu, accidentul având loc pe drumul dintre Braşov şi Sighişoara. Bărbatul se afla la volanul autoturismului, când, între comunele Saschiz şi Vânători, a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, chiar într-o curbă, moment în care s-a izbit de un autocar care se întorcea din Grecia şi circula regulamentar. În urma impactului, maşina în care se aflau cei trei a fost proiectată într-un alt autoturism care circula, de asemenea, regulamentar.

Bărbatul şi soţia acestuia au murit pe loc, iar fetiţa lor, aflată pe bancheta din spate, a fost grav rănită. Din primele informaţii, confirmate pentru Infobrăila de Inspectorul de Poliţie Pop Andreea, purtător de cuvânt IPJ Mureş, se pare că brăileanul ar fi adormit la volan.

Citeşte şi Accident TERIBIL în Galaţi. O persoană a murit

Soţii Trifan trăiau o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi s-au căsătorit pe data de 15 septembrie 2012, iar un an mai târziu a venit pe lumea fetiţa: Maria Sofia.

Răzvan Gabriel Trifan lucra în domeniul vânzărilor de aproximativ 10 ani, din 2007 fiind Key Account Representative al Grupului AMC, unul dintre cei mai mari distribuitori din domeniul produselor optice.

Pasionat de gătit, Trifan a participat în anul 2013, la cea de a II-a ediţie a show-ului „MasterChef”, unde a prezentat un sturion în crustă de alune cu scoici gigant. Deşi venise hotărât să câştige „MasterChef”, brăileanul a fost eliminat de cei trei juraţi. Anul acesta, Răzvan a refuzat oferta de a participa la un alt show culinar, anunţând pe un site de socializare şi motivul pentru care a luat această decizie: „Pentru că am două fete minunate, care merită să le gătesc tot ce-mi trece prin cap, pentru că vreau să fiu în fiecare clipă lângă ele, pentru că le iubesc”.

Răzvan a împlinit 34 de ani cu trei zile înainte de tragicul accident.

„Sunt cel mai împlinit, vă am pe voi şi nimic altceva nu-mi lipseşte! Vă iubesc, scumpele mele!”, îi scria atunci bărbatul soţiei sale, care îi urase „La mulţi ani!” pe un site de socializare.

Citeşte şi Tragedie: A murit un finalist Masterchef. Suferea de o boală incurabilă

Spynews
Acces Direct. Momente cumplite pentru familia Raisei, fetița de doi ani din Dolj. Va fi înmormântată mâine, de Ziua Copilului. Cine a lipsit de la priveghi
Bzi.ro
Cabral și-a găsit nevasta cu doi bărbați! „Deci, nu te mai suport!”
Fanatik.ro
Stațiunea din România care a renăscut din ruine. Are astăzi plaja cu cel mai fin nisip de pe litoral, iar turiștii din toate colțurile țării se vor bate pe rezervări
Capital.ro
Regulă în România pentru toți șoferii care fac ITP. Legea pe care scrie suspendare plăcuțe și talon
Playtech.ro
Simona Halep s-a făcut de RÂS! Și-ar da toată AVEREA ca să dispară aceste poze rușinoase
DailyBusiness
Amenzi uriașe pentru firmele care nu respectă legea! Se produc schimbări majore!
Adevarul
Românul care a înfruntat moartea, fugind din țară în anii '80: „M-am întors din SUA după 20 de ani, fără să stau pe gânduri” VIDEO
Spynews
Știrile Antena Stars. Frații Tate rămân sub control judiciar. Milionarii britanici nu au voie să părăsească țara
Spynews
Știrile Antena Stars. Ramona Olaru s-a săturat de iubiții cu bani, dar nu și bogați sufletește! Cum își testează pretendenții încă de la primele întâlniri: „Contează pentru mine...”
Evz.ro
Cum să îți faci economii. Strategii pentru a-ți gestiona bugetul mai bine
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Ilinca Vandici a făcut-o praf pe Bianca Drăgușanu! Războiul frumoaselor foste iubite de fotbaliști
wowbiz.ro
Imagini sfâșietoare de la priveghiul Biancăi! Momentul în care soțul ei izbucnește în plâns
Cancan.ro
Palatul Kensington, anunț de ultimă oră despre Kate Middleton. Scenariul de care se temeau cu toții
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
Mărturisirile cutremurătoare făcute de nepotul celor doi bătrâni din Iași, cărora le-a ars casa! „Au ieșit în picioarele goale”. Soția bărbatului a ajuns la spital după incendiu
Capital.ro
Devine imposibil în România după 7 iunie. Nu se mai plătește niciun ban
StirileBZI
A fost aprobat un nou Program Rabla. Ce buget este pregătit
Prosport.ro
FOTO. Milionarul Arpad Paszkany a transformat-o total pe „Cenușăreasa” Antonela Pătruț. Afaceristul i-a schimbat nu doar înfățișarea, ci și modul de viață
stirilekanald.ro
Raisa, ucisă de vărul ei! Băiatul a recunoscut ce i-a făcut! Detalii șocante
substantial.ro
Empatia: Cheia către o lume mai bună – Cum să îți înveți copilul să fie plin de compasiune
MediaFlux
Răsturnare de situație privind creșterea plafonului de impozitare a pensiilor. Ce se întâmplă de la 1 septembrie
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'