FINALA EUROVISION 2014: Juriul experţilor a acordat deja NOTELE pentru Paula Seling şi Ovi

FINALA EUROVISION 2014: Deja 50 la sută din punctajul pentru concurenţii din finală a fost acordat vineri seară, la repetiţia a doua pentru finală, când juriile de experţi din cele 37 de ţări participante au acordat note pentru prestaţiile artiştilor. Notele vor rămâne secrete până la anunţarea rezultatelor finale, în noaptea de sâmbătă.

10 mai 2014, 17:42
FINALA EUROVISION 2014: Juriul experţilor a acordat deja NOTELE pentru Paula Seling şi Ovi

FINALA EUROVISION 2014: În concurs vor intra, în această ordine, cele 26 de finaliste: Ucraina, Belarus, Azerbaidjan, Islanda, Norvegia, România, Armenia, Muntenegru, Polonia, Grecia, Austria, Germania, Suedia, Franţa, Rusia, Italia, Slovenia, Finlanda, Spania, Elveţia, Ungaria, Malta, Danemarca, Olanda, San Marino, Marea Britanie.

Show-ul finalei, ce va dura 3 ore şi jumătate, va fi transmis în direct la televiziune pentru un public estimat de 100 de milioane de telespectatori.

Deja 50 la sută din punctajul pentru concurenţii din finală a fost acordat vineri seară, la repetiţia a doua pentru finală, când juriile de experţi din cele 37 de ţări participante au acordat note pentru prestaţiile artiştilor. Notele vor rămâne secrete până la anunţarea rezultatelor finale, în noaptea de sâmbătă. Notele experţilor vor fi completate de punctajul acordat în urma votului publicului. Publicul din ţările participante va vota într-un interval de 15 minute, de când gazdele spectacolului vor anunţa ‘Start vot!’. Fanii pot vota prin sms, telefon sau aplicaţia specială Eurovision, dar nu pentru ţara din care votează.

TOTUL DESPRE FINALA EUROVISION 2014

FINALA EUROVISION 2014: Mesajul Paulei Seling pe Facebook

FINALA EUROVISION 2014: „Va multumim tuturor pentru sustinere ! Am ajuns atat de departe datorita fiecaruia dintre voi. Un singur pas si miracolul nostru se va implini. Votati 06 in finala. Puteti vota de 20 de ori. Impreuna putem crea miracole!”, a scris Paula Seling pe Facebook.

Eurovision Song Contest 2014 se desfăşoară în Copenhaga după ce ediţia de anul trecut a concursului a fost câştigată de Emmelie de Forest, reprezentanta Danemarcei, cu piesa „Only Teardrops”.

EUROVISION 2014: Care este favorita caselor de pariuri pentru câştigarea finalei

37 de ţări au participat la ediţia din acest an a Eurovision. Dintre acestea, în finala de sâmbătă vor participa 26 de ţări.

Paula Seling şi Ovi, reprezentanţii României la Eurovision 2014, intră pe poziţia a şasea în finala concursului Eurovision 2014, care are loc pe scena B&W Hallerna din Copenhaga.

Ordinea de intrare în concurs este următoarea: Ucraina, Belarus, Azerbaidjan, Islanda, Norvegia, România, Armenia, Muntenegru, Polonia, Grecia, Austria, Germania, Suedia, Franţa, Rusia, Italia, Slovenia, Finlanda, Spania, Elveţia, Ungaria, Malta, Danemarca, Olanda, San Marino şi Marea Britanie.

Reprezentanţii României, Paula Seling şi Ovidiu Cernăuţeanu (Ovi), concurează în finala Eurovision Song Contest 2014 cu piesa „Miracle”, compusă de Ovi, Phillip Halloun, Victor Forberg Skogberg şi Frida Amundsen.

EUROVISION 2014 FINALA – LIVE TEXT. Paula Seling şi Ovi vor intra pe poziţia a şasea. VEZI FINALIŞTII

EUROVISION 2014 UPDATE: România va fi a opta din concurs care va afla rezultatul votului

Show-ul finalei, ce va dura 3 ore şi jumătate, va fi transmis în direct pentru un public estimat de 100 de milioane de telespectatori. 

Deja 50 la sută din punctajul pentru concurenţii din finală a fost acordat vineri seară, la repetiţia a doua pentru finală, când juriile de experţi din cele 37 de ţări participante au acordat note pentru prestaţiile artiştilor. Notele vor rămâne secrete până la anunţarea rezultatelor finale, în noaptea de sâmbătă. Notele experţilor vor fi completate de punctajul acordat în urma votului publicului. Publicul din ţările participante va vota într-un interval de 15 minute, de când gazdele spectacolului vor anunţa ‘Start vot!’. Fanii pot vota prin sms, telefon sau aplicaţia specială Eurovision, dar nu pentru ţara din care votează.

Voturile juriilor vor fi anunţate, în noaptea de sâmbătă, în următoarea ordine, persoana menţionată fiind cea care comunică punctele acordate, din partea fiecărei ţări: Azerbaijan (Sabina Babayeva), Grecia (Andrianna Maggania), Polonia (Pauliana Chylewska), Albania (Andri Xhahu), San Marino ( Michele Perniola), Danemarca (Sofie Lassen-Kahlke), Muntenegru (Tijana Miskovic), România (Sonia Argint Ionescu), Rusia (Alsou), Olanda (Tim Douwsma), Malta (Valentina Rossi), Franţa (Elodie Suigo), Marea Britanie (Scott Mills), Letonia (Ralfs Eilands), Armenia (Anna Avanesyan), Islanda (Benedikt Valsson), Macedonia (Marko Mark), Suedia (Alcazar), Belarus: (Alyona Lanskaya), Germania (Helene Fischer), Israel (Ofer Nachshon), Portugalia (Joana Teles), Norvegia (Margrethe Roed), Estonia (Lauri Pihlap), Ungaria (Éva Novodomszky), Moldova (Olivia Furtună), Irlanda (Nicky Byrne), Finlanda (Redrama), Lituania (Ignas KrupaviÄius), Austria (Kati Bellowitsch), Spania (Carolina Casado), Belgia (Angelique Vlieghe), Italia (Linus), Ucraina (Zlata Ognevich), Elveţia (Kurt Aeschbacher), Georgia: (Nodi Tatishvili şi Sophi Gelovani), Slovenia (Ula Furlan). 


EUROVISION 2014 UPDATE: SUEDIA, FAVORITĂ LA CASELE DE PARIURI

Potrivit caselor de pariuri, suedeza Sanna Nielsen, cu piesa ei new-age pop „Undo”, este cotată cu cele mai mari şanse de a câştiga ediţia de anul acesta a Eurovision. Dacă va câştiga, aceasta va fi a doua oară în ultimii trei ani când concursul s-ar organiza în această ţară. De la înfiinţarea Eurovision, Suedia a câştigat acest concurs de cinci ori, de menţionat fiind victoria din 1974 – Abba, cu piesa „Waterloo”.

Însă ecourile geopolitice ale conflictului Rusia – Crimeea ar putea domina competiţia care a contribuit la lansarea carierelor unor artişti precum Abba şi Celine Dion. Mulţi dintre spectatorii de la Copenhaga le-au huiduit pe reprezentantele Rusiei – gemenele Tolmachevy, în vârstă de 17 ani -, marţi, când acestea au concurat în prima semifinală.

Pentru a adăuga noi controverse, organizatorii competiţiei au spus că voturile din Crimeea – anexată recent de Rusia – vor fi adăugate celor din Ucraina. Acest lucru se întâmplă pentru că voturile se bazează pe codurile telefonice naţionale existente.

EUROVISION 2014: Elveţia, Slovenia, Polonia, Norvegia, Grecia, Malta, Belarus, Finlanda, Austria sunt cele zece ţări participante în a doua Semifinală ale căror reprezentanţi vor cânta în finala Eurovision de pe 10 mai de la Copenhaga.

EUROVISION 2014: Numerele de telefon din străinătate la care pot fi votaţi Paula şi Ovi în FINALA EUROVISION 

EUROVISION 2014: Acestora li se alătură alţi 10 finalişti, ce s-au calificat în această etapă în urma primei semifinale ce a avut loc pe 6 mai.

Reprezentanţii Rusiei, Ucrainei şi Islandei se numără printre cei zece finalişti ai Eurovision 2014 care şi-au câştigat un loc în show-ul de pe 10 mai, de la Copenhaga, în urma primei semifinale de marţi. În această finală s-au calificat şi reprezentanţii Muntenegrului, Ungariei, Armeniei, Azerbaidjanului, statului San Marino, Suediei şi Olandei.

EUROVISION 2014 – FINALA: România intră în concurs pe poziţia 6. LISTA FINALIŞTILOR DIN 10 mai VIDEO

Astfel, în finală vor cânta reprezentanţii Rusiei, Ucrainei, Islandei, Muntenegrului, Ungariei, Armeniei, Azerbaidjanului, statului San Marino, Suediei, Olandei, României, Elveţiei, Sloveniei, Poloniei, Norvegiei, Greciei, Maltei, Belarus, Finlandei, Austriei şi ţările calificate automat în finală, Danemarca (gazda de anul acesta), Italia, Germania, Marea Britanie, Spania şi Germania (cunoscute ca Marele 5 – grupul celor mai mari finanţatori ai evenimentului).


Ordinea de intrare în finala de pe 10 mai este:

    Ucraina

    Belarus

    Azerbaidjan

    Islanda

    Norvegia

    România

    Armenia

    Muntenegru

    Polonia

    Grecia

    Austria

    Germania


    Suedia

    Franţa

    Rusia

    Italia

    Slovenia

    Finlanda

    Spania


    Elveţia

    Ungaria

    Malta

    Danemarca

    Olanda

    San Marino

    Marea Britanie

În total, reprezentanţii a 26 de ţări luptă pentru marele titlu al cântecului european. Un eveniment ce reuneşte cântăreţi din întreaga lume şi care a fost asociat deseori cu interese geopolitice în ceea ce priveşte voturile juriilor, Eurovision este o desfăşurare de forţe atât din punct de vedere organizatoric, cât şi din punctul de vedere al promovării media.

Finala începe la 22,00, ora României, fiind transmisă în direct pe TVR, şi aduce show-urile deja cunoscute publicului din cele două semifinale (în urma cărora s-au calificat câte 10 concurenţi) dar şi, în premieră, spectacolele ţărilor calificate automat în finală.

EUROVISION 2014: Cei care se vor întâlni pentru prima dată cu publicul Eurovision direct în marea finală sunt reprezentanţii Marii Britanii, Franţei, Germaniei, Spaniei şi Italiei (cei mai mari finanţatori ai concursului, cunoscuţi ca ‘Marele 5’) şi Basim, reprezentantul Danemarcei, ţara gazdă. Molly, reprezentanta Marii Britanii, a urcat pentru prima dată pe scena B&W Hallerne vineri, la prima repetiţie cu public, iar Twin Twin, reprezentanţii Franţei, care vor cânta ‘Moustache’, au făcut show până şi la conferinţa de presă, unde s-au urcat pe mese, au făcut tumbe şi au imitat dansul concurenţilor Islandei alături de un jurnalist.

EUROVISION 2014: Paula Seling şi Ovi, primele imagini după calificarea în finală GALERIE FOTO

Finala Eurovision 2014 reuneşte artişti diferiţi, de la muzicieni cu pregătire clasică până la cele mai tinere concurente de anul acesta, surorile Tolmachevi din Rusia (care au câştigat, în 2006, Eurovision Junior, ce a avut loc în România), până la personajul Conchita Wurst, creat de actorul austriac Tom Neuwirth, o femeie senzuală cu barbă, care şi-a împlinit visul de a cânta pe scena Eurovision.

EUROVISION 2014: Joi noapte, după ultima semifinală, organizatorii au stabilit ordinea intrării în concurs. România intră în Marea Finală Eurovision cu numărul de concurs şase. Astfel, Paula Seling şi Ovi vor cânta ‘Miracle’ în prima parte a Marii Finale Eurovision.

FINALA EUROVISION 2014: Lovitură NEAŞTEPTATĂ pentru Paula Seling

În concurs vor intra, în această ordine: Ucraina, Belarus, Azerbaidjan, Islanda, Norvegia, România, Armenia, Muntenegru, Polonia, Grecia, Austria, Germania, Suedia, Franţa, Rusia, Italia, Slovenia, Finlanda, Spania, Elveţia, Ungaria, Malta, Danemarca, Olanda, San Marino, Marea Britanie.

Show-ul finalei, ce va dura 3 ore şi jumătate şi va fi transmis în direct pentru un public estimat de 100 de milioane de telespectatori din 37 de ţări, începe cu interpretarea reprezentantei Ucrainei, pentru a se încheia cu ‘Power to the people’, refrenul piesei din Marea Britanie, ‘Children of the Universe’.

Deja 50 la sută din punctajul pentru concurenţii din finală a fost acordat vineri seară, la repetiţia a doua, unde juriile de experţi din cele 26 de ţări participante au acordat note pentru prestaţiile artiştilor. Notele vor rămâne secrete până la anunţarea rezultatelor finale, în noaptea de sâmbătă. Notele experţilor vor fi completate de punctajul acordat în urma votului publicului. Publicul din ţările participante va vota într-un interval de 15 minute, de când gazdele spectacolului vor anunţa ‘Start vot!’. Fanii pot vota prin sms, telefon sau aplicaţia specială Eurovision, dar nu pentru ţara din care votează.

 

EUROVISION 2014: Paula Seling a declarat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că dacă publicul Eurovision va veni în România anul viitor le va fi tuturor ‘ghid personal’.

EUROVISION 2014: Acesta a fost răspunsul pe care cântăreaţa română l-a dat la întrebarea ‘Dacă o să câştigaţi Eurovision anul acesta, vă veţi apăra titlul sau veţi fi prezentatori la Bucureşti?’. De asemenea, Paula Seling a fost avertizată că, pentru a fi prezentator Eurovision, trebuie să ştie limba franceză. ‘Un petit peu’, a răspuns Paula Seling.

Ea a făcut referire şi la ţinta sa, alături de Ovi, la ediţia de anul acesta a Eurovision. ‘Ne apropiem’, a spus Paula Seling. Cei doi artişti au spus că vor să creeze miracole în Finala concursului european de sâmbătă, 10 mai. ‘Aşa că votaţi pentru echipa Miracle!’, au concluzionat cei doi artişti.

Cei doi au tras la sorţi în ce parte a finalei vor concura, urmând să cânte în prima parte a finalei de pe 10 mai.

Paula Seling şi Ovi s-au calificat, joi seara, în finală, după ce au concurat în cea de-a doua semifinală a concursului.

Paula Seling şi Ovi sunt a doua oară la concursul Eurovision, după ce în 2010 s-au calificat pe locul al treilea cu ‘Playing with Fire’. De data aceasta, Paula Seling şi Ovi au adus pe scena de la Copenhaga un pian circular, proiecţii impresionante şi o hologramă, dar şi efecte pirotehnice.

EUROVISION 2014Paula Seling şi Ovi au concurat, joi, pentru un loc în Marea Finală Eurovision ce are loc pe 10 mai. Reprezentanţii României au făcut un spectacol incendiar pe scena de la Copenhaga, show-ul fiind o reuşită de la A la Z.

EUROVISION 2014. În total, 15 cântece s-au întrecut întrece pentru cele 10 locuri din finala de sâmbătă. Ţările care au concurat în Semifinala a doua sunt, în ordinea intrării în competiţie: 1. Malta: ‘Coming Home’ de Firelight, 2.Israel: ‘Same Heart’ de Mei Finegold, 3.Norvegia: ‘Silent Storm’ de Carl Espen, 4.Georgia: ‘Three Minutes To Earth’ de The Shin şi Mariko, 5.Polonia: ‘My S³owianie – We Are Slavic’ de Donatan şi Cleo, 6.Austria: ‘Rise Like A Phoenix’ de Conchita Wurst, 7.Lituania: ‘Attention’ de Vilija Mataèiunaite, 8. Finlanda: ‘Something Better’ de Softengine, 9. Irlanda: ‘Heartbeat’ de Can-Linn feat Kasey Smith,10. Belarus: ‘Cheesecake’ de Teo, 11.Macedonia: ‘To The Sky’ de Tijana, 12. Elveţia: ‘Hunter Of Stars’ de Sebalter, 13.Grecia: ‘Rise Up’ de Freaky Fortune feat Riskykidd, 14.Slovenia: ‘Round And Round’ de Tinkara Kovaè, 15. România: ‘Miracle’ de Paula Seling şi Ovi.

EUROVISION 2014. Paula Seling, ţinută SCLIPITOARE pentru semifinală. Vezi ce decolteu SEXY va avea FOTO&VIDEO

EUROVISION 2014. Spectacolul televizat este prezentat de Nikolaj Koppel, Pilou Asbaek and Lise Ronne.

Paula Seling şi Ovi au concurat, joi, pentru un loc în Marea Finală Eurovision ce are loc pe 10 mai. Reprezentanţii României au făcut un spectacol incendiar pe scena de la Copenhaga.

EUROVISION 2014. În total, 15 cântece se vor întrece, şi de data aceasta, pentru 10 locuri în concursul de sâmbătă. Ţările care concurează în Semifinala a doua sunt, în ordinea intrării în competiţie: 1. Malta: ‘Coming Home’ de Firelight, 2.Israel: ‘Same Heart’ de Mei Finegold, 3.Norvegia: ‘Silent Storm’ de Carl Espen, 4.Georgia: ‘Three Minutes To Earth’ de The Shin şi Mariko, 5.Polonia: ‘My S³owianie – We Are Slavic’ de Donatan şi Cleo, 6.Austria: ‘Rise Like A Phoenix’ de Conchita Wurst, 7.Lituania: ‘Attention’ de Vilija Mataèiunaite, 8. Finlanda: ‘Something Better’ de Softengine, 9. Irlanda: ‘Heartbeat’ de Can-Linn feat Kasey Smith,10. Belarus: ‘Cheesecake’ de Teo, 11.Macedonia: ‘To The Sky’ de Tijana, 12. Elveţia: ‘Hunter Of Stars’ de Sebalter, 13.Grecia: ‘Rise Up’ de Freaky Fortune feat Riskykidd, 14.Slovenia: ‘Round And Round’ de Tinkara Kovaè, 15. România: ‘Miracle’ de Paula Seling şi Ovi.