Flori şi mesaje pentru un cerşetor român mort în Italia. Bărbatul a fost ucis de un şofer care a fugit de la locul faptei

Un cerşetor român a murit în Italia, ucis de un şofer care a fugit de la locul accidentului. Localnicii au adus flori şi au aprins lumânări în intersectia în care cersea românul.

05 oct. 2018, 06:35
Flori şi mesaje pentru un cerşetor român mort în Italia. Bărbatul a fost ucis de un şofer care a fugit de la locul faptei

Gest emoționant făcut de localnicii din Ragusa, Italia, care au depus flori și desene la locul unde stătea un cerșetor român, ucis zilele trecute de un șofer care a fugit de la locul accidentului.Bărbatul de 62 de ani nu avea adăpost și cerșea la un semafor, la intersecția dintre via Ettore Feramosca și via Germania din Ragusa, provincia Catania, scrie ragusah24.it.Potrivit sursei citate, românul i-a cucerit pe localnici deoarece avea un zâmbet pentru fiecare persoană care treceau pe lângă el.

Citeşte şi CUTREMURĂTOR! Un român a vrut să se arunce cu maşina de pe pod, în Italia! Motivul este ŞOCANT

În urmă cu câteva zile, cerșetorul a fost găsit mort pe stradă, la circa un kilometru de semafor, după ce a fost lovit cu mașina de un șofer care a fugit de la locul accidentului.Emoționați de sfârșitul lui tragic, câțiva localnici au depus flori la semafor, iar cineva a realizat un desen în memoria acestuia.

Potrivit Ragusah24.it, mesajele de regret din partea localnicilor au fost postate și pe rețelele de socializare. Trupul cerșetorului se află la morga din Ragusa, deoarece nimeni din familia sa nu a venit să-l ridice.