Florin Andone a spart gheaţa pentru Deportivo. Atacantul a avut nevoie de 30 de şuturi ca să marcheze

Florin Andone a marcat sâmbătă primul său gol după transferul la Deportivo La Coruna, în meciul care a deschis etapa a 11-a din Primera Division, la Granada. Practic, Andone a avut nevoie de 30 de şuturi ca să înscrie primul său gol pentru gruparea galiciană.

05 nov. 2016, 13:40
Florin Andone a spart gheaţa pentru Deportivo. Atacantul a avut nevoie de 30 de şuturi ca să marcheze

Florin Andone a răsplătit răbdarea antrenorului său, Gaizka Garitano, care l-a folosit titular meci de meci, în ciuda ineficienţei atacantului român în această toamnă. În deplasarea de la Granada, Andone a marcat însă primul său gol pentru Depor. El a deschis scorul în minutul 64, după ce a preluat în interiorul careului şi a şutat pe jos, la colţ, fără speranţă pentru portarul Granadei.

Anterior, Andone mai reuşise câteva faze bune de joc, chiar şi o acţiune individuală gustată de fanii lui Depor, însă şutul său a fost anticipat de Guillermo Ochoa, portarul Granadei. Potrivit statisticilor Opta, Andone a marcat la al 30-lea şut spre poartă expediat în Liga, de când s-a transferat la Deportivo.

Florin Andone are 23 de ani şi după ce sezonul trecut a marcat 21 de goluri pentru Cordoba, în această vară s-a transferat în Galicia, la Deportivo La Coruna.

Granada – Depor s-a încheiat 1-1, iar formaţia lui Andone se află pe locul 16, cu 10 puncte, la un punct deasupra liniei retrogradării.