Florin Andone, la Deportivo La Coruna pentru 4 milioane de euro

Florin Andone este ca și transferat de la Cordoba la Deportivo La Coruna, scrie presa spaniolă. Suma de transfer este de 4 milioane de euro, plus bonusuri, iar atacantul va semna un contract pe patru ani cu gruparea de pe "Riazor".

18 iul. 2016, 12:24
Florin Andone, la Deportivo La Coruna pentru 4 milioane de euro

Florin Andone a marcat 21 de goluri pentru Cordoba în ultimul sezon din liga a doua, dar nu a jucat si meciurile de play-off, fiind prezent la Euro 2016. Cordoba, care a ratat promovarea, insistă să primească chiar și până la 30% dintr-un viitor transfer al atacantului, lucru care a îngreunat finalizarea operaţiunii.

Momentan, fotbalistul nu a revenit în lotul Cordobei, care s-a reunit săptămâna trecută, pentru că românul mai are încă o săptămână de vacanță în plus față de restul colegilor, după ce a participarea la Euro. În cazul în care transferul se va perfecta, Deportivo La Coruna îi va oferi lui Florin Andone un contract valabil până în 2020, cu drept de prelungire pe alţi doi ani.

Florin Andone bătuse palma cu Galatasaray, pentru un salariu de un milion de euro pe sezon și un contract pe cinci ani, dar atentatele din ultimele luni din Turcia l-au făcut să dea înapoi și să prefere un contract în Spania, în prima ligă, chiar și pe bani mai puțini.