Florin Călinescu: „Am văzut că sunt multe cucoane singure şi facebookul e o cale sigură să intru prin efracţie în casele lor”

Cunoscutul actor vorbește într-un interviu pentru life.ro despre marile pasiuni ale vieții sale, despre scena politică, dar și despre femei.

22 mart. 2017, 13:02
Florin Călinescu: „Am văzut că sunt multe cucoane singure şi facebookul e o cale sigură să intru prin efracţie în casele lor”

Şi totuşi, oamenii stau acum pe facebook, pe Instagram, pe Twitter, pe Snapchat…

Da, ok, sunt boli destule, toate…

Mă întrebam de ce nu sunteţi pe facebook, de pildă? De ce nu aveţi cont pe Twitter?

Nu am, dar mă gândesc din ce în ce mai serios să debutez şi pe facebook cât de curând…

O face şi Trump.

Aaaa, da, dacă o face el, atunci chiar m-aţi ambiţionat…

Mulţi oameni politici sunt acolo…

Nu de asta vreau, dar am văzut că sunt multe cucoane singure şi facebookul e o cale sigură să intru prin efracţie în casele lor.

Aţi fost la proteste?

Eu n-am nevoie să mă duc la proteste, pentru că protestez de când mă ştiu! Pot să-mi duc şi corpul acolo, dacă e nevoie, dar am văzut acolo şi confraţi şi colegi de-ai mei şi admir într-un fel chestia asta, pe de altă parte pe mine m-aş suspecta de faptul că mă duc să caut capital şi nu cred că am nevoie de asta. Dacă aş vrea să fac cu adevărat acest lucru, atunci aş intra cu totul. Eu nu pot decât să intru cu totul. Continui să spun că sunt Taur, adică un animal simplu: ori paşte iarbă şi miroase florile, ori la coridă. Din când în când mă mai apucă nebunia să fac politică şi nu ştiu, poate că într-o zi o să mai pun iar ghetele ProTV-ului în cui şi o să mă duc să fac asta…

Cum e PNL-ul acum faţă de 2010?

Mort. Mort e şi PSD-ul, dar e un mort cu ifose deocamdată…

V-aţi întoarce la Chestiunea Zilei?

Ar trebui doar s-o filmez, pentru că Chestiunea Zilei e ceva ce fac în fiecare dimineaţă. Mă trezesc, îmi găsesc subiectul, îl scenarizez, îl scenografiez, îi pun titlu, muzică şi aşa mai departe. E în studiu o astfel de ipoteză, de altfel…

Pe acest gen de generic am mai auzi „Floriiiiin Călinescuuuuu”?

Acesta este un mic detaliul care, da, s-a consacrat şi a făcut carieră. Acest Floriiiin Călinescuuuu….

Pe cine aţi invita la prima emisiune, dacă ar fi să o faceţi?

Domnule, suntem oameni civilizaţi! Începem cu Preşedintele, apoi cu Primul Ministru… Ceea ce este extraordinar este că astăzi e o înghesuială enormă. Acum câţiva ani, când făceam emisiunea, mai trăgeam de păr câte un subiect. Astăzi n-aş şti pe care să-l aleg primul! Sunt vreo 15, 20 de subiecte de aceeaşi categorie, puternice de tot!

Continuarea, pe life.ro.