Florin Roman: Modificarea Statutului PNL s-a făcut pentru ca ”gigei şi mişulei să vă conducă în continuare destinele”

Deputatul Florin Roman, preşedintele interimar al PNL Hunedoara, a criticat, sâmbătă, în Consiliul Naţional de Coordonare (CNC), modificările la Statutul partidului, susţinând că acestea s-au făcut pentru ca ”gigei şi mişulei” să îi conducă în continuare pe liberali, el arătând că pe Cristian Buşoi, care a luat 12% la alegeri în Bucureşti, partidul ”l-a premiat” cu funcţia de secretar general.

04 mart. 2017, 13:43
Florin Roman: Modificarea Statutului PNL s-a făcut pentru ca ”gigei şi mişulei să vă conducă în continuare destinele”

Florin Roman a susţinut că aceia care se prezintă drept integratori sunt de fapt ”dezintegratori” ai partidului. El a adăugat că, sâmbătă dimineaţă, la ora 9.21 membrii conducerii PNL au primit modificările la Statut pe care le-au votat într-o şedinţă convocată la ora 10.00.

”Modificarea Statutului s-a făcut pentru ca unii dintre oamenii care ne-au adus aici să stea în continuare acolo, pentru ca gigei şi mişei sau mişulei să vă conducă în continuare destinele”, le-a spus el liberalilor prezenţi la şedinţă, potrivit News.ro. Roman a adăugat că era nevoie de modificarea Statutului, iar ”cei incomozi să fie daţi la o parte”.

”Unii nu au înţeles nimic din alegerile parlamentare sau dacă au înţeles nu îşi doresc să ducă partidul la guvernare. (…) Sunt ca ţuţării gudurându-se pe lângă şefi, primul lucru se gudură, apoi ii trădează. Îi veţi vedea şi miniştri, chiar au fost, pentru că au ştiut să se gudure pe lângă şefi”, a adăugat deputatul. El a spus că între lideri nu au loc unii dintre liberalii care obţin constant rezultate bune, cum este şeful CJ Alba, care ”nu va avea niciodată loc între gigei şi mişulei” şi i-a transmis că mai bine ”rămâne între colegi”.

Florin Roman a explicat că a votat împotriva validării lui Cristian Buşoi în funcţia de secretar general interimar, pentru că a obţinut doar 12% în Bucureşti la alegeri şi a fost ”premiat” cu această funcţie.

Citeşte şi: Raluca Turcan: Propunerea de relaxare a criteriilor de integritate pentru membrii PNL a fost respinsă UPDATE