Florin Salam, pus sub învinuire de DIICOT pentru deţinere de droguri

Manelistul Florin Salam a fost pus sub învinuire pentru deţinere de droguri de mare risc pentru consum. Anchetatorii susţin că Salam ar fi cumpărat cocaină de la un jandarm din Vaslui. Manelistul Florin Salam a fost audiat luni la DIICOT, unde a făcut circ înainte de a da explicaţii procurorilor.

RomaniaTV.net
14 oct. 2013, 12:16
Florin Salam, pus sub învinuire de DIICOT pentru deţinere de droguri

Florin Salam a fost ridicat din camera unui hotel de lux din Capitală, fiind acuzat că lua cocaină de la interlopi. La plecarea de la audieri, manelistul a afirmat că a fost citat ca simplu martor în dosarul unor traficanţi de droguri.

Cântăreţul Florin Salam a fost adus luni la sediul DIICOT pentru a fi audiat în dosarul în care este suspectat de consum de cocaină. Florin Salam a ajuns la sediul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) în jurul orei 13.30, însoţit de un poliţist. În sediul DIICOT, manelistul Florin Salam a făcut spectacol la DIICOT, a dansat şi i-a salutat pe jurnalişti într-un mod original.

Potrivit procurorilor, manelistul cumpăra marfa de la membrii unei grupări care aducea drogurile din Costa Rica. Printre aceştia este şi un jandarm în vârstă de 26 de ani, din Vaslui. Acuzaţiile procurorilor DIICOT vin la doar câteva luni după ce Florin Salam a participat la o campanie anti droguri, unde manelistul era cap de afiş.

Alături de Florin Salam au mai fost audiaţi şi membrii trupei sale. Atât Florin Salam, cât şi membrii trupei sale vor reveni în faţa procurorilor.