Florin Secureanu, fostul manager de la Malaxa, deconta la spital şi facturile de la Bricostore pentru propria casă

Managerul de la Spitalul Malaxa locuieşte într-un apartament RAPPS din centrul Bucureţtiului, dar își amenajează o casă pe strada Grădiștea Floreștilor, lîngă Lacul Floreasca. Tolo.ro continuă seria dezvăluirilor despre Florin Secureanu.

02 dec. 2016, 12:24
Florin Secureanu, fostul manager de la Malaxa, deconta la spital şi facturile de la Bricostore pentru propria casă

Un singur exemplu: firma Lazăr Instalcon SRL ne-a facturat 13.900 de lei pentru o revizie la gaze pe spital! De fapt, i-a făcut o parte a lucrării de gaze lui„, dezvăluie pentru tolo.ro un angajat de la Malaxa.

Citeşte şi GSP: Spitalul Malaxa a achitat 6.000 de lei pentru un balon gastric destinat unei femei pe care managerul Secureanu o numea „nepoţica”

Jurnaliştii scriu că pe 2 aprilie 2016, Secureanu aduce la contabilitate o factură în valoare de 14.313 lei de la magazinul Leroy Merlin în care achiziționează o groază de materiale necesare lucrărilor la propria casă.

Printre care:

  • Cărămidă sticlă transparentă wave.
  • Cărămidă sticlă clară de colț.
  • Cablu coaxial.
  • Polistiren expandat.
  • Mănuși protecție degete și palmă.
  • Ștecher cauciucat.

Managerul ne dădea facturile de la Leroy Merlin și Bricostore cu materiale pentru casă, ca să le băgăm în contabilitate„, povestesc sursele. Deconturile la grămadă nășteau și momente comice. „Ne-am trezit cu facturi de pal pe Malaxa. Dar palul nu există în spital, ci în casa lui din Floreasca! I-am spus, dar s-a enervat și ne-a zis să nu mai discutăm„, povestește unul dintre angajați.

Florin Secureanu este oficial în concediu de odihnă, din 28 noiembrie, dar de câteva zile, de când a izbucnit scandalul, el nu a mai fost văzut.