FOCURI de ARMĂ pe autostradă, în Arad. Un hoţ a fost împuşcat de poliţişti

Poliţiştii din Arad au fost nevoiţi să tragă mai multe focuri de armă pentru a opri mai mulţi hoţi care încercau să fure carburant dintr-un TIR parcat pe Autostrada 1. Unul dintre hoţi a fost împuşcat în picior de oamenii legii.

21 aug. 2014, 11:35
FOCURI de ARMĂ pe autostradă, în Arad. Un hoţ a fost împuşcat de poliţişti

Totul s-a petrecut în cursul nopţii de miercuri spre joi, în jurul orei 2.30, în zona parcării de pe Autostrada 1, la km. 530, pe sensul de mers Arad-Timişoara. Trei persoane au fost surprinse în flagrant în timp ce furau 200 de litri de motorină din rezervorul unui TIR parcat. Pentru a-i opri pe hoţi, poliţiştii au tras mai multe focuri de armă, scrie voceatransilvaniei.ro.

Citeşte şi ÎMPUŞCĂTURI în centrul Clujului în faţa unui club de manele

Deoarece la somarea verbală a poliţiştilor, cei trei hoţi au încercat să fugă, s-a executat foc de avertisment în plan vertical cu armamentul din dotare. Întrucât aceştia au încercat să fugă cu un autoturism, poliţiştii au executat mai multe focuri de armă, unul din cei trei fiind rănit superficial la picior, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

În urma acţiunii au fost prinşi şi identificaţi trei tineri de aproximativ 20 de ani, toţi din judeţul Timiș. Persoana rănită la picior a fost transportată la Spitalul Județean Arad pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar ulterior a fost condusă la sediul IPJ Arad pentru continuarea cercetărilor.

Citeşte şi ARESTARE ca-n FILME: Un bărbat a fost prins de poliţişti după o cursă nebună pe patru roţi VIDEO