FORESTA-STEAUA. Reghecampf: Trebuie să marcăm repede, în 15 minute terenul poate deveni mocirlă

FORESTA-STEAUA. Antrenorul echipei de fotbal Steaua, Laurențiu Reghecampf, a declarat miercuri, într-o conferință de presă, că ar fi ideal ca jucătorii săi să marcheze cât mai repede în întâlnirea de la Suceava cu Foresta, din cadrul Cupei României, deoarece terenul ar putea fi o mocirlă după 15 minute de joc din cauza ploilor.

26 oct. 2016, 13:29
FORESTA-STEAUA. Reghecampf: Trebuie să marcăm repede, în 15 minute terenul poate deveni mocirlă

FORESTA-STEAUA. „Va fi un meci greu cu Foresta ținând cont de condițiile terenului, pentru că am înțeles că plouă și nu este foarte bun. Va fi greu să pasăm dacă va ploua. Terenul va fi îmbibat de apă și după 15 minute va fi o mocirlă. Iar în acel moment nu mai contează valoarea jucătorilor, ci echipa care se mobilizează mai mult. Ar fi ideal să marcăm cât mai repede, sper ca jucătorii mei să reușească acest lucru„, a spus Laurenţiu Reghecampf.

Antrenorul Stelei a adăugat că în partida cu Foresta Suceava se poate întâmpla orice. „Va fi un meci de luptă în care echipele nu vor putea să construiască. Cine se va adapta mai bine la aceste condiții va câștiga. Se poate întâmpla orice. Nu ar fi un dezastru dacă am pierde, dar eu nu mă gândesc așa de departe. Sunt sigur că vom avea de tras mâine seară, dar avem o echipă mai bună și ne vom impune„, a menționat el.

FORESTA-STEAUA. În meciul de joi, antrenorul va folosi jucători care au evoluat mai puțin în ultima perioadă. „Cupa României este o competiție pe care încercăm să o câștigăm, însă vom da posibilitatea să joace și celor care nu au evoluat prea mult. Mai ales cei care vin după accidentări. Pintilii, Achim, Aganovici… sunt și ei în lot. Cred că cei care vor intra în teren vor câștiga meciul și sper să nu avem surpriza să ajungem la 11 metri. Ne dorim să câștigăm în 90 de minute, dar se pot întâmpla suprize„, a precizat Laurențiu Reghecampf.

FORESTA-STEAUA. Steaua întâlnește joi, de la ora 21,30, în deplasare, formația Foresta Suceava, într-o partidă din cadrul șaisprezecimilor Cupei României la fotbal.