Fost şef al Fiscului, găsit mort de soţie în piscina din curtea casei sale

Fostul șef al Biroului de control fiscal al Administrației Finanțelor Publice Beiuş, Liviu Dulca, a fost găsit mort, sâmbătă seară, în piscina din curtea casei sale.

RomaniaTV.net
06 iun. 2017, 06:02
Fost şef al Fiscului, găsit mort de soţie în piscina din curtea casei sale

Apropiații familiei spun că finanțistul, care avea 63 de ani, a lucrat în curtea casei, sâmbătă, iar spre seară a intrat în piscină pentru a se răcori, moment în care i s-a făcut rău și a căzut. A fost găsit inconștient în jurul orei 20, de către soția sa.

Femeia a sunat imediat la 112, însă în ciuda eforturilor echipajului medical sosit la fața locului, Liviu Dulca nu a putut fi resuscitat.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Beiuș au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă, dar primele date arată că decesul finanțistului a survenit în urma unui atac de cord.

Fost șef al Biroului Control Fiscal – Perceptia Ștei, iar mai apoi sef al Biroului de control fiscal al Administrației Finanțelor Publice Beius, Liviu Dulca a fost, în ultima perioadă, și consilier superior în cadrul Serviciului de Inspecție economico-financiară al Administrației Județene a Finanțelor Publice Bihor.

Finanțistul va fi înmormântat, marți, la Cimitirul municipal din Beiuș.