Fosta noră a lui Virgil Măgureanu, ameninţată. A depus plângere pe numele fostului soţ şi vrea ordin de protecţie

Fosta noră a lui Virgil Măgureanu, Alina Petre, a depus o plângere la poliţie pentru ameninţare şi cere ordin de protecţie, potrivit România TV. Aceasta susţine că ea şi fiica sa au fost ameninţate, aşa că a cerut ajutorul oamenilor legii.

30 iun. 2016, 08:28
Fosta noră a lui Virgil Măgureanu, ameninţată. A depus plângere pe numele fostului soţ şi vrea ordin de protecţie

Alina Petre, fosta noră a lui Virgil Măgureanu, s-a prezentat, joi dimineaţa, la o secţie de Poliţie din Capitală, unde a depus o plângere pe numele fostului său soţ.

Am venit să reclam nişte conturi şi nişte telefoane care mă hărţuiesc de câteva luni. Am şi predat telefonul meu unor poliţişti. Vor să mă intimideze, nu ştiu ce se întamplă„, a declarat Alina Petrea.

Aceasta a mai spus că va cere o anchetă şi de la Protecţia Copilului. „Fiica mea a fost contactată pe Facebook de un cont. I-a fost trimisă o poză cu mine după ce am născut, cu ea în braţe, iar ea era fără cap. S-a speriat foarte tare. Mă înjuri pe mine, m-am obişnuit cu acest lucru. Voi cere la Protecţia Copilului o anchetă şi o expertiză psihiatrică a fostului soţ. Cine să aibă pozele cu mine de când am născut? Voi cere protecţie şi pentru mine şi pentru copil„, a precizat Alina Petre.

Tot scandalul ar fi pornit după ce aceasta a fost audiată în calitate de martor într-un dosar de fraudare de fonduri europene, în care ar fi anchetat un fost ministru.

CITEŞTE ŞI: Nevestele înşelate demască orgiile politicienilor. Ce dezvăluie Alina Măgureanu VIDEO