Fostul şef al Poliţiei Locale Ploieşti Cristinel Toader spune că a fost vânat. "Negulescu mi-a spus -Ţi-am zis, bă, că te fac!" VIDEO

Publicat: Marţi, 13 Februarie 2018 21:57 // Actualizat: Marţi, 13 Februarie 2018 22:50 // Sursa: romaniatv.net

Fostul șef al Poliției Locale Ploiești Cristinel Toader a făcut primele declarații la A3. Acesta a declarat: ”Avea în cap răzbunarea față de mine pentru că nu i-am angajat-o pe persoana respectivă, dl Onea a semnat toate prostiile dlui Portocală. (...) Am stat 50 de zile în arest, spre bucuria dlui Negulescu, își freca mâinile în ziua în care m-a arestat și când m-a adus la audieri mi-a zis: `Ți-am zis, bă, că te fac`.”

Foto: ph-online.ro

Toader îl acuză pe Negulescu de influenţarea declaraţiilor, compromiterea intereselor justiţiei, cercetare abuzivă, represiune nedreaptă, purtare abuzivă şi constituire de grup infracţional organizat. Cristinel Toader nu face acuzatii grave doar impotriva lui Cristinel Toader, transmite România TV.

Adjunctul i-a menţionat în plângere şi pe procurorul Giluela Deaconu şi chiar şi pe şeful DNA Ploieşti Lucian Onea. Toader susţine că Lucian Onea ar fi tolerat abuzurile lui Negulescu, complice la comiterea lor fiind procuroarea Deaconu.

Potrivit lui Cristinel Toader, procurorii Mircea Negulescu, Lucian Onea şi Giluela Deaconu ar fi produs, falsificat şi ticluit probe nereale în scopul condamnării sale pe nedrept.

„In temeiul art. 288 si 289 Cod procedura penala, urmare sesizarilor penale anterioare depuse la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie si Directia Nationala Anticoruptie Bucuresti, formulez o noua

Plangere penala

Fata de faptele prevazute si pedepsite de legea penala, savarsite in anii 2014, 2015, 2016 si intervalul ianuarie – februarie 2017 de acelasi magistrat, respectiv numitul:

NEGULESCU MIRCEA, in fosta calitate de procuror al Serviciului Teritorial Ploiesti din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie, anterior in aceeasi functie la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Ploiesti, exclus din magistratura de Sectia pentru procurori in materie disciplinara a Consiliului Superior al Magistraturii in sedinta din 30 ianuarie 2018 (in dosarele IJ nr. 3/P/2017, 6/P/2017 si 9/P/2017),

fapte a caror incadrare juridica preliminara arata incidenta urmatoarelor texte din Codul penal:

-Influentarea declaratiilor (art. 272 Cod penal);

-Compromiterea intereselor justitiei (art. 277 Cod penal);

-Cercetarea abuziva (art. 280 Cod penal);

-Represiunea nedreapta (art. 283 Cod penal);

-Purtarea abuziva (art. 296 Cod penal);

-Constituirea unui grup infractional organizat (art. 367 Cod penal).

Astfel, in contextul tuturor faptelor si imprejurarilor pe care le-am sesizat oficial organelor judiciare, afirmatiile / sustinerile procurorului NEGULESCU MIRCEA (redate mai jos la dialog, date publicitatii la postul TV la Antena 3 in seara zilei de 11.02.2018) vin si confirma / dovedesc acuzatiile formulate pana in prezent impotriva acestui magistrat, care a actionat in coniventa cu colega sa de parchet, DEACONU GILUELA, cu sprijinul direct al procurorului lor ierarhic superior, procurorul sef al Serviciului Teritorial Ploiesti din cadrul DNA, ONEA LUCIAN GABRIEL.

Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Cristinel Toader Fostul șef al Poliției Locale Ploiești mircea negulescu
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.6975
RON
19 Jan
noapte 0 °
zi 4 °
Ultimele joburi adaugate
24 H