Fotbalist din prima ligă, MĂRTURISIRI ŞOCANTE. „Tata a ucis-o pe mama! M-am culcat cu sora mea, apoi cu o mătuşă!”

Shiva N'Zigou, fost jucător în Ligue 1, a mărturisit mai multe aspecte șocante legate de viața personală. Fostul fotbalist de la FC Nantes a povestit în cadrul unei slujbe a bisericii evanghelice faptul că mama sa a fost victima unui ritual care să-l ajute să evolueze pe plan profesional.

22 aug. 2018, 18:57
Fotbalist din prima ligă, MĂRTURISIRI ŞOCANTE. „Tata a ucis-o pe mama! M-am culcat cu sora mea, apoi cu o mătuşă!”

Shiva N’Zigou a jucat în Franța pentru mai multe echipe. În afară de FC Nantes, el a mai evoluat și pentru Gueugnon, Reims, Saint-Nazaire, dar și în Belgia, pentru Royal Excelsior Virton. Pentru națională, atacantul a bifat 21 de selecții.

„Mama este moartă, asta pentru că a sacrificată. Am semnat mai multe contracte, cu diverse echipe, iar tatăl meu a vrut să-mi ia toți banii. Mi-a spus că-mi va omorî mama dacă nu voi face asta. Am refuzat să cred asta, dar a continuat să mă amenințe și până la urmă a ucis-o, pentru ca spiritul ei să mă ajute să evoluez pe plan fotbalistic”, a mărturisit N’Zigou.

Fostul fotbalist a mărturisit și vârsta sa reală. Shiva este cunoscut drept cel mai tânăr marcator la o Cupă Mondială. Deși s-a crezut că fotbalistul avea doar 16 ani la acel turneu, în realitate era de fapt cu 5 ani mai bătrân: „Sunt cu 5 ani mai bătrân, am mințit în legătură cu vârsta”.

El a vorbit și despre relațiile sexuale incestuoase și homosexuale, pe care le-a avut de-alungul anilor: „Am întreținut relații intime cu mătușa mea. Asta s-a repetat mai apoi și cu sora mea. M-am culcat cu sora mea”.